Sider

fredag den 31. december 2010

Nytår uden strik?

Har en tendens til at beskrive dagene eller perioderne som 'med' eller 'uden' strik. Som julen - der altid er med strik, når vi er hos svigerforældrene i Norge.. Fantastisk..

Har stadig til gode at kaste mig ud i en norsk gense. Inspiration har jeg ellers nok af fra svigermor Ragnhild, der spytter den ene gense ud efter den anden. Som denne til mindstemanden Albert:


Ragnhild har flere gange trænet mig i 'hvordan-man-holder-styr-på-garnet' teknikken. Så det vel egentlig bare at gå i gang. Jeg tror mit første norske strik skal være en lækker poncho fra Arne & Carlos

Men julen er vel omme. Og jeg kom godt i gang med endnu en baby-strik. Til Mille-prinsessen igen! Har jo aldrig selv haft små prinsesser at strikke til, så efter Milles fantastiske forældre valgte at sætte dette lille liv til verden, kan jeg næsten ikke styre mig. Fik starten trøjen op i julen og regnede med at blive færdig her til nytåret. Men.. min fridag i går, som var afsat til heldagsstrik, blev overhalet af hoved- og maveonde.. uden strik.. og så er man faktisk en dag bagud!

Skal resten af nytåret gå uden strik?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar