Sider

tirsdag den 22. februar 2011

Ny-tapetseret

Så er der blevet tapetseret her i blog-land. Lige lovlig meget knald på...

Er den utålmodige strikker for tiden. Har fået så ondt i venstre hånd af alt det strikken på strømpepinde! Skal øve mig i at slappe af i hænderne, tror jeg. Og så stresser jeg lidt med den sidste sok på pinden her. Husbondens sok. Og jeg stresser med den, fordi jeg har 100 andre sokker jeg er helt vild for at strikke! Er i gang med at lave et mønster til det næste par sokker. På disse vil jeg kun køre to-farve på skaftet, så Kim kan få sokkerne i skoene :-) Dem jeg har lavet nu er altså virkelig tykke! De er jo i mønster med to farver, og strikkes på pind 3,5. Hvor langt ned i pind skal man egentlig for at få sokken i skoen?

Mønster-designet på det kommende par sokker, udsprang af, at jeg ville lave Arne & Carlos space-invaders. Men Kim ville hellere have Pac-man :-) Så jeg laver en stribe med en Pac-man og en række spøgelser. Diagram følger...

Nå - hånden får hvile i dag på tastaturet. Det er jo helt andre bevægelser end med strik! Og så må jeg se om ikke jeg får sok nr. 2 til husbond færdig i aften..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar