Sider

fredag den 11. marts 2011

Projekt med farver og teknikker 2

...den der gule.. jeg fik ingen fred af den!
Så jeg forsøgte en anden variant: lyseblå. Og den giver mig fred :-)


5 kommentarer:

 1. Måtte lige zappe lidt frem og tilbage for at sammenligne. Altså, hvis man ikke får fred, må man gøre noget ved det. Det ser godt ud, men den gule var nu alligevel ikke så tosset endda.
  God weekend.
  Dorte

  SvarSlet
 2. ja.. jeg tror det med farvevalg nærmest er noget intuitivt, og nogle farver kan man bare mere med end andre. Og jeg kan egentlig godt lige gul, men det er nu trøje nr 2, hvor jeg ender med at droppe den gule! Jeg tænker at når den gule skal strikkes op, kunne det blive med grå alene. Så kan det være det går bedre :-)

  SvarSlet
 3. Den gule så okay ud, men jeg kunne heller ikke have levet med den (jeg kan ikke rigtigt med gult, tror jeg), så jeg kan altså også bedst li' den blå - og hvis den giver ro i sjælen, ja er det da den helt rigtige farve at vælge ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Fede farver du har valgt - langt bedre end originalen, syntes jeg. Glæder mig til at se hvad det udvikler sig til. Og enig - føltes det ikke rigtig med farver, kan man ligeså godt handle på det. Man har jo brugt tid og nerve på at strikke trøjen, og så skal den også være som man drømte om.

  SvarSlet
 5. af med hovedet til den gule ;-)
  Tak for i går, det var hyggeligt.

  SvarSlet