Sider

lørdag den 28. maj 2011

Når maskerne lægger sig

Tænker lidt over, at jeg har kastet mig ud i et projekt med utrolig meget glatstrikning.. Det plejer jeg at holde mig fra, medmindre det er til mini-mennesker. For så er jeg ude i et overskueligt omfang af glatstrik.. Men denne gang bliver anderledes, tror jeg. Og det er måske fordi jeg ønsker mig den trøje så brændende og fordi garnet er så lækkert. Og så lægger maskerne sig helt perfekt.

Så jeg sidder her, denne lørdag formiddag, helt alene i mit køkken og godter mig over lækker strik. Resten af huset sover stadig og jeg nyder stilheden så længe..

3 kommentarer:

 1. Man har jo som bekendt en holdning til man får en ny ;o) Dit strik ser lovende ud, så jeg glæder mig til at se resultatet :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Så fint og jævnt, det bliver. Jeg har købt ind til en topstykkekjole i bomuld/uld, men er meget i tvivl om jeg skal gå igang med den, for jeg synes at garnet er svært.
  Dejligt at sidde og strikke i fred, når ungerne sover.
  Dorte (Mosdal)
  Ja, jeg har lidt problemer med blogger i øjeblikket

  SvarSlet
 3. @Karen - jeg er ret forventningsfuld :-)Nåede faktisk temmelig langt denne weekend, så det kan ikke vare længe før jeg nærmer mig en slags resultat :-)

  @Dorte - Jeg synes at garnet er helt fantastisk at strikke! Men det er ret blødt - hvilket nok bliver rart at have på - men jeg kan da godt blive nervøs for, om det passer sig til opskriften.. Vi får at se :-)

  SvarSlet