Gå videre til hovedindholdet

Blog Award

Jeg er blevet inviteret af Moster Maja til at deltage i blog-legen her. Det er jeg glad for :-)

Legen går ud på følgende:
- man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
- man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 læsere
- til sidst skal man svare på de 5 følgende spørgsmål..

1. Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg blev ansporet til at blogge via Ravelry. Her igennem fulgte jeg strikkende og hæklende bloggere, og blev ganske optaget af at læse og følge med. Og så ville jeg også prøve. Og jeg synes det er top, at man kan dele, snakke, vise og kommentere på ens kreative produkter :-)

2. Hvilke blogs følger jeg?
Blogs om strik og hækle. Det er en stor inspiration for mig, og rart at se og mærke at man har åndsfæller derude.

3. Hvad er mine favoritfarver?
Den er svær.. Jeg synes altid det er næsten umuligt at svare på. Har noteret (på Ravelry) at det er blå og grå. Men jeg elsker mange farver. Har dog svært ved at strikke i gult (ved ikke helt hvorfor..) og jeg har tendens til at gå død i gråmeleret garn :-)

4. Hvad er mine favoritfilm?
Puha.. Jeg ville helt klart virke mere tjekket, hvis jeg skulle besvare dette spørgsmål da jeg var i tyverne. For da gik jeg meget op i film. Gerne smalle, østeuropæiske film. Jeg går ikke længere op i film på samme måde..
Det jeg dog stadig synes gør en god film, er den gode historie. Og den må da gerne gøre ondt. Og så skal den efterlade noget til eftertanken.

5. Hvilke lande vil jeg besøge?
Japan (Tokyo) og Indien. Det var nemt at besvare :-)
Japan /Tokyo fordi jeg synes den japanske kultur er super-cool. Jeg ville elske at bo på et minimalistisk indrettet hotel i Tokyo, spise mig mæt i sushi hver dag og tjekke bybilledets unge menneskers underground design og stil ud.
Indien vil jeg besøge en dag - for at tage i ashram og fordybe mig i yogaens praksis og filosofi. Jeg har dyrket Iyengar yoga i mange år, og jeg elsker det..

Blog awarden giver jeg videre til:
Charlotte / knitting by kaae
Karen / Karens life, love and joy
Kirsten / Maskebal
Ulla
Fru Larsen

Kommentarer

  1. Hej Rikke,
    Jeg tager udfordringen op her i weekenden. Jeg havde godt set den tidligere, men har ikke kunnet komme på google i et stykke tid, fordi der har været problemer med min mail. De er nu fixet.
    kh. Dorte

    SvarSlet
  2. Smiler stort tak, fik den også af Mivsel, så fik svaret inden jeg så den her... Tilføjer dig lige ;-)

    SvarSlet
  3. This post is genuinely a good one it assists new the web visitors,
    who are wishing in favor of blogging.

    my web-site; http://mektuparkadasim.com/members/altawilhe/activity/646452

    SvarSlet
  4. Excellent article. I'm dealing with a few of these issues as well..

    Also visit my homepage :: wartrol review

    SvarSlet
  5. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted
    to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!


    My web site; wartrol scam

    SvarSlet
  6. Nice blog here! Also your site loads up very fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as fast as yours lol

    my web-site wartrol reviews

    SvarSlet
  7. Thanks for finally talking about > "Blog Award" < Liked it!

    Also visit my web-site; wartrol scam

    SvarSlet
  8. This article is truly a nice one it assists new web visitors,
    who are wishing for blogging.

    Feel free to visit my blog; belly fat burner

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Bagsiden

Efter at have læst Signest indlæg forleden, tænkte jeg over det der med bagsiden af strik.. For jeg har nemlig også fået at vide, at når der strikkes fler-farve-strik, så skal bagsiden være lige så smuk som forsiden. Jeg har fået det fortalt at min norske svigermor, der jo som norsk kvinde har haft pinde, uld og fler-farve-strik mellem fingrene fra barnsben. Mindste-manden  har fået en ny gense fra hans norske sted-farmor (og denne er selvfølgelig også et mesterværk!). Og den har hængt på ham siden han fik den i julen :-) Og også på denne ser jeg jo tydeligt svigermors ord i praksis: Her er ikke tale om hæftede eller snoede tråde på bagsiden! Her er tale om tråde, der lægger sig perfekt i arbejdet :-) Hun er simpelthen en mester :-) Jeg forsøger selv at efterleve 'reglen'. Men jeg er mange år bagud, i forhold til at nå ovenstående standard.. Til gengæld har jeg lagt mærke til, at der i de norske mønstre sjældent er mange masker mellem farveskiftene og det er jo

Poncho Sweater - Gray Designs

Jeg kom i mål med min Poncho Sweater! Og jeg elsker den. Dens lethed, blødhed og rummelighed. Og at det lykkedes, at skabe en poncho, hvor armene kan bevæge sig - og stadig holdes varme.. Den er strikket i én tråd Rasmilla Luksusgarn og én tråd Mohair på pind 5. Begge garner, som det synes, er Mørk Grå. Den er nem at strikke, der er bare mange masker, der skal strikkes :-) Den strikkede model på billederne her er i str. S, og den målet 60 cm midt for (ja,og midt bag også). Man kan løfte sine arme mere end til vandret, før ponchoen løftes forneden :-) Jeg forventer at få skrevet opskriften ren - og hermed også lave en str. M og L - indenfor ikke alt for længe.

Hyldest til hjorten

Fik reddet advents-hyggen med et effektivt butiksbesøg i formiddags. Og på et split-sekund var adventskrans, clementiner og figen-guf på bordet. Kom an jul! For jeg har lister at arbejde med og intet kan slå mig ud. Vi når det! Vi hylder hjorten i år (og elgen!). Og det er sort og hvid og sølv... for nu, altså og kun på adventskransen! For så snart jeg får jule-kasserne ned fra loftet, trænger alle de smukke farver sig på. Og de skal pryde og glimte i mine vinduer, som kugler og prismer og kræmmerhuse. Jeg har fået et særligt forhold til hjorte, siden i sommers. Da fik vi nemlig My til familien. Og hun ligner i langt højere grad en dværghjort end en dværg-pincher! Døm selv: Og hun er naturligvis i hjemmestrik - blød dejlig uld, til en temmelig kuldskær dværghjort. Det passer godt sammen :-) (Hun har den altså kun på udenfor :-) Glædelig dejlig 1. søndag i advent til alle jer i blogland.