Sider

mandag den 22. august 2011

Det er en god dag i dag

I dag er min dag. Jeg blev vækket med kys, stearinlys, flag, kaffe og gave fra den smukkeste mand i verden. Jeg har taget fri fra arbejde. Jeg har fulgt den mindste i skole og sendt de to store afsted til gymnasiet. Jeg har lavet kaffe og hentet kit til mit nye projekt. For i dag må jeg godt slå masker op til et nyt - selvom jeg har fem andre projekter på pindene :-)


Havde lidt frygtet dagen i dag. Og nu mærker jeg, at frygten var helt unødvendig. Det er en dejlig dag.

Optakten til at blive 40 har været underlig.. Tanken om, at man ikke længere er "en kvinde i 30-erne", men én i 40-erne har tumlet i mit hoved. Og i snakken blandt veninderne, der som jeg, alle bliver 40 i år. Kan ikke rigtig finde ordene for det. Det er mere følelser. Men det er ok. For livet er godt ved mig. Og jeg kunne ikke være et bedre sted end her, hvor jeg er lige nu, og med dem jeg er her med.

Så med den udefinérbare frygt borte, vil jeg favne min dag og alt, hvad den bringer mig. Og jeg starter her under Københavns tag af skyer, med mit strik og mine stearinlys..

6 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen!
  Heldigvis er det ikke så slemt som man tror at blive 40. Jeg håber, du får en dejlig dag og får startet på et dejligt strikketøj.

  SvarSlet
 2. HIP HIP HURRA
  Kæmpe stort tillykke med dagen. Jeg forstår godt at det er tankevækkende at blive 40, men jeg kan kun trøste dig med, at hvis 40 er underligt at runde, så er det peanuts imod 50, det er grimt ;O)
  Håber du får en fantastisk dag!

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge! Og dagen forløber som en drøm :-)

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med fødselsdagen idag og tusind tak for det dejlige vejr.
  Og Rikke......40 år er jo ingenting.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med dagen!
  40 år er ikke noget at være bange for. Den er garanteret værre med 50 år. Eller også er det bare set samme igen. Man har jo trods alt fået noget ud af de år man har levet.

  SvarSlet
 6. Stort (omend lidt forsinket) tillykke med dagen. Godt, at du har en dejlig og skøn dag.

  SvarSlet