Sider

lørdag den 15. oktober 2011

Holder hovedet varmt

Nu sker der noget med det hækling! Sidder stadig med en olde-firkant til evighedsprojektet i ny og næ, men tænkte, at nu er det vist tid til at kaste sig ud i noget mere konkret med den hæklenål! Og jeg har nu bedrevet en hue :-) Og jeg er ganske glad for den. Måske bliver den ligefrem min yndlingshue?

Opskrift: Akudo slouchy chunky Toque Hat 
Som ny hækler må jeg indrømme, at garnforbruget forbavser mig! Næsten tre nøgler Peruvian Highland Wool! ... men den er også varm nu, huen :-) Og mit lager på dette mit yndlingsgarn i min yndlingsfarve, er tæt på tømt.. Til gengæld har jeg strikket og hæklet i det, så jeg kan gå på gaden udelukkende iklædt værker af dette garn! Næsten..

5 kommentarer:

  1. Hvor er den fin! Men ja, jeg havde da ikke lige gættet på 3 nøgler til den - men så er den garanteret dejlig varm :) Imponerende hækleegenskaber du besidder! Jeg har lige kastet mig ud i at firkant hækle..indtil videre har samme firkant ret forskellige proportioner!

    SvarSlet
  2. Tak for roser :-)

    @Karen: Har selv kun lige forladt firkanterne (også temmelig uensartede :-)).. jeg tror bare man skal gøre det, og så selvfølgelig have nettet (Youtube) og en god hæklebog ved sin side

    SvarSlet