Sider

fredag den 23. december 2011

Klar til en glædelig jul

Alt er købt ind og ligger på de rette hylder - i skabe og på køl. Og der kommer ikke til at mangle noget. Der er and og flæskesteg og alle de rigtige kartofler. Der er gjort klar til Københavns bedste risalamande, der er kirsebærsauce og tyttebær-sylt, slik og chokolade i lange baner. Og clementinerne er på plads i fadet.


Og så er der selvfølgelig også hjemmelavet rødkål. Den bedste af slagsen. Hjembragt her til aften fra min mors køkken.

Det er i dag min mor har fødselsdag og dermed også dagen, hvor jeg endelig kunne overbringe hende gaven. Og hun blev så glad. Mere glad end jeg troede, hun ville blive. Eller vise, rettere sagt. Hun kunne meget vel have sagt noget med "ja, nu er jeg jo ikke sådan én der går og fryser".. Og så kan de fleste regne ud, at et sjal er ramt lidt ved siden af :-)
Men det sagde hun ikke. Hun både viste og ytrede stor glæde ved gaven og kortet jeg havde lagt ved. Det gjorde godt :-)

Alt ånder fred her hjemme. Der er lidt træthed i krogene og der er meget lyst til hygge. Så det gør vi. Med julekalender, strikketøj og juleguf. Jeg er klar til total afslapning i aften. Klar til løbetur og risengrøds-kogning i morgen tidlig. Klar til at kokkerere og nusse i køkkenet hele dagen og finde et kvarter hist og her, til kaffe og strik. Jeg er klar til i morgen og alt det dejlige, der kommer.

Glædelig jul :-)

2 kommentarer:

 1. hvor er det godt din mor blev glad for det smukke sjal :o)
  og nu er der så varslet total julehygge.
  Kan I have en rigtig glædelig jul, og en god og hyggelig juleaften
  mvh Mona

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå, at din mor blev glad for det smukke sjal!

  Glædelig jul også herfra. :-)

  SvarSlet