Sider

fredag den 6. januar 2012

Arbejdsugen der åd mine timer

Så gik der lige en uge.. Efter endt (vidunderlig) ferie, har der været fuld smæk på og arbejdsugen har slugt de fleste af mine vågne timer. Det er bare sådan det er, nogen gange. Jeg har ikke fået strikket og mærker trangen i en grad, at jeg godt ved, hvad der bliver fokus for denne weekend :-) Løbet har jeg dog fået gjort. Og jeg har også plejet ham den høje og stærke. Det er der nemlig altid tid til :-)

I dag har jeg styrtet rundt på jobbet i sådan en grad, at jeg overvejede at save de høje hæle af mine støvler og tænde for min Endomondo-app, og dermed få scoret nogle nemme kilometer til min løbe-statistik. Så nu er jeg er super det-er-fredag-og-weekenden-starter-nu klar!

Den er her nemlig nu. Tiden til strik og weekend, stearinlys og familie og mad der smager dejligt..

4 kommentarer:

 1. Ja, det forbaskede med det arbejde er jo, at det tærer så meget på ens fritid ;o) jeg synes godt nok også, at den første uge har "trukket tænder ud", men så er det jo godt, at det nu er blevet weekend :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Det lyder til at du fortjener den bedste weekend, men masser af hygge, familie og god strik.
  God fornøjelse - seje løber ;O)

  SvarSlet
 3. ja - jeg tager favntag med weekenden i stor stil :-) Tidlig op (lufte hunde..), kaffe, radio, løbetur og masser af strik.. Har endda udskudt pligter, da en spontan strikkeaftale er kommet i stand! Kan det blive meget bedre?

  SvarSlet
 4. Hvor kan jeg bare nikke genkendende til din uge ..
  sådan blev mit år også skudt fra start.
  Men nu strikkes der.
  hilsen Mona

  SvarSlet