Sider

lørdag den 28. januar 2012

En Februar-dame

Var forbi Hallandsgade i dag. Forbi den dejligste butik i København, hvor der forhandles lækkert garn og skænkes hyggelig snak og varme smil: Rasmillas Garn, naturligvis :-)

Fandt nemlig en rest yndlingsgarn i Café Latte fredag aften, mens jeg ledte desperat i mine kasser efter garn, opskrifter, inspiration - et eller andet til at aflaste mig fra 50'er capen og dens 400 m pr. pind! Og med Café Latten (dobbelt-tråd) og en pind 4,5, fandt jeg February Lady Sweater - og begyndte straks.

Det var en god start og jeg måtte selvfølgelig have tanket garn, før jeg ville komme for godt i gang. Derfor min tur til Hallandsgade.. Og så kom der naturligvis også lidt ekstra garn i kurven og en pind og lidt luksus uld-vaske-middel..

February føles god allerede:


Nå ja - og maskemarkører.. Hvad er det for noget med dem? De forsvinder lissom bare med tiden. Og her stod jeg og skulle bruge 8, og havde kun to i boksen..
Og det med snor.. det kan ikke rigtig måle sig med lækre perler, der klikker lystigt som pindens masker strikkes op.

Så derfor måtte jeg til perle-kassen og flikke sammen :-)


Jeg er glad i garnet (intet nyt dér) og cardi'en virker let og hurtig og bliver forhåbentlig også klædelig :-) Det her føles som en god måde at indtage februar på..

7 kommentarer:

 1. Rasmilla er bare et sikkert hit - både butik og garn, så der går man aldrig forgæves ;O)
  Jeg er uden strikkeprojekt (jeg ved godt at skuffer og skabe er proppet til randen med garn, men ikke lige det rigtige) så måske jeg skulle kigge forbi Hallandsgade, Sanne, Rasmilla og snuse lidt nyt til pindene.
  God february strik ;O)

  SvarSlet
 2. Februar kunne vist ikke indtages på bedre vis :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. FLS er en skøn trøje, Rasmillas garn er lækkert - det kan da kun blive rigtig godt

  SvarSlet
 4. Det bliver en skøn trøje! Rasmilla-butikken er bare for hyggelig....

  SvarSlet
 5. Butikken kan jeg ikke tale med om, da jeg bor lidt langt fra den;), men FLS cardien er ganske skøn, og så strikkes den på min ynglingsmåde "top-down".

  SvarSlet
 6. Uh hvor en god start på en måned med 29 dage.. february lady sweater har jeg stadig til gode- har lavet strikkeprøver flere gange osv... men kom lige til at købe 10 nøgler garn i fantastiske lækre farver forleden- det bliver til 2 gange pilespidsagtige toppe til pigerne- hvor de selv vælger farven på næste stribe- sådan lidt blandet slik agtig- forårsfarve- kunne næsten ikke slippe det i weekenden... Hav en dejlig solbeskunnet uge 5- 2012....:-)

  SvarSlet
 7. Jeg har jo tyvstartet lidt på februar :-) (Men det må man godt!)
  Jeg er allerede i gang med at ændre lidt på den, og det er ikke nemt! Jeg vil gerne have mindre swing i den, så jeg vil springe YO-increases over og fortsætte med raglan udtagninger, til den passende størrelse.. og det er her det aldrig er nemt for mig.. For hvordan tjekker man lige at den har den passende str.?? Jeg sætter de her første 10-15 cm strik om mine skuldre.. jeg måler på ærmer og sammenligner med andre.. jeg måler mine arme og .. og så regner jeg en masse på antal masker, strikkefasthed og fra masker til centimeter.. Man kan godt blive lidt rundforvirret :-) Måske passer masker og mål perfekt til, at jeg for alvor kan strikke løs, når februar melder sin ankomst på onsdag :-)

  SvarSlet