Sider

fredag den 17. februar 2012

Forhandlings-strik

I dag er ekstra lang arbejdsdag. Ved ikke om jeg kommer hjem på denne side af midnat.. For i dag er de store forhandlinger gået i gang, og som It-afdeling er vi klar! 24 timer i døgnet - weekenden igennem. Til at hjælpe og til at fikse og til at sikre os, at alle systemer og maskiner kører som de skal.
Det er kun hvert andet år det står på, så vi overlever..

Selv om jeg godt kan blive lidt i tvivl.. For med sygdom holdt nede af panodil, mærker jeg et svigtende energi-niveau, en lettere kvamle og lidt svimmelhed. Jeg håndterer det på ægte chef-manér (forném gerne ironien!) med smil, grin og masser af overskud :-) Puha.. En dag kommer der sikkert nogle gode fridage til mig..

Som lækkerier til mig selv, har jeg striktøjet med i tasken :-) Mon ikke man kunne luske sig til lidt afslapning med strik på et tidspunkt?

3 kommentarer:

 1. God arbejdslyst - håber det går med helbredet. Spændende at se hvad dit forhandlingsstrik bliver til:-)

  SvarSlet
 2. jo mon ikke ? det kunne jo også risikere at systemerne kører som de skal - og hvad skal I så lave, hvis ikke I kan strikke ? ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. :-) Sidder flittigt klar til it-assistance, mens jeg er travlt optaget af strik.. Formiddagen går blidt og stille for sig. Mærker en snert af tilfredshed over drifts-stabiliteten..

  SvarSlet