Sider

torsdag den 9. februar 2012

Husflid i februar

Det går derudaf med Februar-damen.. Har været noget nervøs ved størrelsen, dog.

Min strikkefasthed passer ikke med opskriften.. Har to-tre masker mere på de 10 cm. Perfekt, tænkte jeg først, for så er jeg sikker på, at den ikke bliver for stor og så kan jeg følge str.small og dermed sikre mig en cardigan, der er tætsiddende og ikke hygge-trøje-agtig.
(Jeg synes nemlig trøjer /cardiganer har en tendens til at blive en lille-bitte-smule for store..)

Nervøsiteten er væk nu, hvor det har været lidt nemmere at prøve den på - alene fordi der var noget at prøve og ikke kun en 'krave' :-)
(Har stadig beregninger og nervøsitet til gode, hvad angår ærmerne.. skal jeg slå de syv ekstra masker op, eller skal jeg lade være? .. regne-regne måle-måle..)

Nå - under strikningen (og også lidt allerede da jeg shoppede garn) tænkte jeg, at denne cardi kunne være sjov at give en skæv detalje. Både fordi den er meget femi-klassisk i sit look, denne Februar-dame, og fordi det farvevalg jeg har truffet er vældig diskret :-)

Så der røg et nøgle Arwetta Classic i neon-kirsebær-pink i kurven hos Rasmilla. Eller rettere: under hagen, ovenpå den store stak andre interessante og must-have garnnøgler.

Garnet er meget kirsebær-pink-neon IRL!

Og hvis nu den skæve detalje skulle bestå i opsigtsvækkende knapper i cardigan'en i stedet for - så er det sørme godt, at jeg fandt Husflid ved et tilfælde i går! Har da hørt og læst meget om denne vidunderlige butik. Men i går rendte jeg på den, efter et møde på Blegdamsvej og før jeg fandt en taxi (gud-ske-lov for at gaden var taxi-tom).

Her fik jeg forsigtigt suppleret min beholdning af knapper. Og jeg kan uden tøven bekendtgøre, at her vil jeg købe alle mine knapper fremover! Vintage, vidunderligt, farver, former, plastic-fantastic og alt, hvad man ellers kunne drømme om af knapper.

Knapperne er meget mere pink-neon IRL!

Så det er bare derudaf nu! Det pink indslag på Damen bliver måske til en hæklet 'kant' mellem mønster og ret-rillekanten forneden.. måske.. eller det bliver kugle-runde neon-pink knapper.. eller firkantede.. 

2 kommentarer:

 1. Det skal nok blive rigtig flot :o)
  er også vild med den farve ..
  og knapperne er skønne.
  god dag til dig.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Det bliver en spændende dame - jeg glæder mig til at se den ;O)
  Dejlig weekend til dig!

  SvarSlet