Sider

lørdag den 31. marts 2012

En tidlig start

Én af weekendens dage starter altid tidligt for mig. Jeg nyder det, for det jeg får med, er et stille 'hus', kaffe og avis i ro og mag, og selvfølgelig strikketid :-)

Dagen i dag startede tidligt. Og det er som altid Elvis, der får det til at ske..


Elvis er hunden og som hunde er flest, vil han meget gerne en tur ud i den friske luft, lidt tidligt på dagen. At han så går i seng igen, så snart vi er tilbage fra morgenturen - det er en anden sag! Han inkasserer sin sædvanlige nu-har-vi-gået-tur-godbid, strækker sig og melder ud, at han da lige trænger til en lur. Og så går han ind og ligger sig.

Jeg sidder tilbage og er blevet både vågen og frisk og klar til at tage hul på en morgen, med alt det jeg godt kan li..

I dag startede den kvart over syv. Og indtil nu har jeg nydt to kopper kaffe, læst tre artikler og strikket en pang!-orange stribe til Milles Striber :-) Alt i mens Elvis og ham den store og stærke sagte snorker i den anden ende af lejligheden..

Elvis er en dejlig hund.. Han er en Chorkie - en blanding af Chihuahua og Yorkshire Terrier. Han er stille, lettere lad, umådelig kærlighedsyg og følger helst én på gaden uden snor. Han er en mild dreng..

Men også lidt speciel. Fx:
Hver aften uden undtagelse, bliver han på én gang forundret og lettere fornærmet over, at der ikke dækkes op til ham ved middagsbordet.
Han er lettere træt af, at han skal indtage sin mad fra en skål på gulvet og uden bestik.
Han lader typisk som om han endnu ikke har fået sin godbid efter gåtur - indtil én til i familien forbarmer sig og stikker ham en godbid (mere).
Han ryger cigaretter i smug og nægter det hårdnakket, når vi konfronterer ham med det.
Han er lidt skuffet over, at han som det eneste barn i familien, endnu ikke har fået en mobiltelefon.
..og listen er meget længere..

Det er ikke så mærkeligt, at vi alle elsker ham.

3 kommentarer:

 1. :-D
  Små børn er også ret sjove på det punkt. De står så forfærdeligt tidligt op, at de allerede skal have en lur kl. 7.30, f.eks. Og så tænker man "så sov dog lidt længere....."
  Elvis lyder som en skøn hund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe :-) Ja - dér har jeg været :-)

   Slet
 2. Det er skønt m de dyr, som de viser personlighed. Smugryger han når i er på arbejde.... jamen altid noget at han ikke konkurrerer med dig om strikkepindende...

  SvarSlet