Sider

tirsdag den 6. marts 2012

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet på pindene!)

Og så vil jeg meget gerne strikke Cecilia (Ravelry-link) af Lene Holme Samsøe nu! Har sukket efter den model, siden bogen udkom.
(Er ret vild med ThisLazaLady's udgave af Cecilia og også med Lykkefantens..)

Har aldrig fået bogen shoppet - men så ville skæbnen, at ham den store og stærke bar den hjem til mig i søndags, fra supermarked med netto-pris :-) Så heldig har man lov at være!

Så lur mig om ikke jeg finder vej forbi Sommerfuglen, til lidt mohair-shopping på torsdag, når den står på frokost-i-byen-med-den-dejligste-søster?

En plagsom ryg skal ikke holde mig fra alt, hvad der er godt, vel?

7 kommentarer:

 1. åh dog, jeg håber, din ryg snart bliver bedre igen, for det er slemt, når sådan en værker.
  Men nej, du har ret, en dum ryg skal ikke afholde dig fra alt det spændende strikketøj ;)

  SvarSlet
 2. Sjalet er lige kommet på min to do liste. Hvor er det lækkert...
  Jeg kan læse at du bruger strikkepinde og ikke rundpind at strikke med.. Hvis jeg var dig, ville jeg straks kyle samtlige strikkepinde ud og ALTID bruge rundpinde. Det skåner både arme, skulder og ryg.
  Bare et godt råd!

  SvarSlet
 3. @Ulla - jeg mener altid rundpind, når jeg siger strikkepind :-) Det er det eneste jeg har (bortset fra selvfølgelig strømpepinde..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er jeg mere rolig Rikke;0)
   God weekend. Kh

   Slet
 4. Hello, I ωish for to subscribe fοr this blog to gеt newest uρdateѕ, thus where сan i ԁο іt please asѕіst.
  My web site > how to buy twitter followers

  SvarSlet
 5. Hi all, here every one is sharing these kinds of know-how,
  therefore it's fastidious to read this website, and I used to pay a visit this blog all the time.

  Also visit my web site - how to get pregnant

  SvarSlet
 6. HEj Rikke,
  Jeg har også købt bogen i netto, men i min bog mangler der beskrivelse på omg. 55. Hvis du har den, vil du så være sød at skrive den til mig?
  Jeg er nået så langt, og nu sidder jeg fast :-(
  min mail er sorensen.randi@gmail.com
  Mange hilsner
  Randi

  SvarSlet