Sider

lørdag den 14. april 2012

DUC vol.2

Har været strikkeløs i en uge.. Verden og hverdagen har været alt for stor og har taget al min tid og min opmærksomhed.

Men en lørdag aften i ro, med dele af familien under samme tag og en dejlig strikke-veninde til bords - sådan en lørdag aften vil byde på hygge af den slags vi strikkere elsker: Selskabs-strik :-) Hvor man med en beslægtet kan strikke løs og sparre og vise og dele og skabe idéer i fællesskab. Og drømme om resultaterne af det man er i gang med og det man gerne vil starte op.

Jeg skal strikke videre på Den Ultimative Cardigan (billedet her viser egentlig farven meget rigtigt..):

Jeg er helt vild med den dobbelte perlestrik. Tænk jeg aldrig har brugt den før! Teknikken skaber en god fasthed og det ser lækkert ud, synes jeg :-)


Bemærk at jeg kører de to raglan-masker helt op igennem kraven :-) Bare for at gøre det lidt anderledes..

Jeg overvejer kraftigt at strikke på et af ærmerne nu, og lade kroppen vente lidt... For findes der noget værre en at sidde overfor to ærmer til sidst? Og så skal jeg jo huske at skrive mine noter undervejs, selvom der er godt selskab til at distrahere mig fra den slags praktikaliteter :-)

8 kommentarer:

 1. Wow den cardigan ser lovende ud !
  Det ser godt ud med det perlestrik - og jeg kan rigtig godt lide farven.
  Spændende at følge den.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også dobbelt perlestrik.. Og som du er jeg ikke vild med at strikke ærmer. Tit strikker jeg dem på inden jeg strikker kroppen og bliver så glad når arbejdet er færdigt ved sidste aflukning forneden.
  Jeg kan også finde på at hæfte ender hen ad vejen, så der ikke er så mange til sidst. Det er ikke væsentlig i din ensfarvede, men alligevel.

  Hvor jeg dog misunder dig din strikkeaften med strikkeinteresseret veninde. Jeg kan næsten høre jer...

  SvarSlet
 3. Din ultimative cardigan tegner da rigtig godt - den dobbelte perlestrik giver en meget flot effekt, det har du virkelig ret i.
  Jeg håber du/I har/har haft en supergod aften.

  SvarSlet
 4. Og ja - aftenen var dejlig, som forudset :-) Og jeg er på pindene med det første ærme! Og jeg tror sørme at jeg tager dem begge, før jeg færdiggør kroppen :-) Det er en god plan..

  SvarSlet
 5. Dejlig farve, hvis man kan sige det om grå :-) (en dristig grå ville en kollega kalde det) og smart detalje op i halskanten.

  SvarSlet
 6. @Ellen K: 'Dristig grå' :-) Fedt udtryk - den vil jeg tage til mig :-)

  SvarSlet
 7. Den ultimative cardigan bliver smuk.

  Jeg pusler selv med lidt strikkeopskrifter. Det er fascinerende, det der med at skabe ting, regne, skrive og så se om det bliver, som man havde tænkt det. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er fascinerende.. men også lidt af en gyser, synes jeg. For bliver det nu også som man regner med? Derfor måler, tæller og regner jeg konstant :-) Og jo længere jeg kommer, så begynder jeg på prøvninger.. det er ikke helt nemt :-)

   Slet