Sider

tirsdag den 8. maj 2012

DUC vol.3 og mod på mere

Jeg er jo stadig i fuld sving med DUC. Har et ærme færdigt og halvdelen af det næste.. Har strikket ca. 7 cm ned på kroppen, fra armhulen.. Jeg fulgte nemlig Ullas gode råd, om at strikke ærmerne først og så nyde, at arbejdet afsluttes med kroppen. Jeg ved allerede nu, at det er en absolut god beslutning :-)

Har prøvet den lidt (altså sådan lidt klumpet prøvning, som det altid bliver med pinde, snore og garnnøgler dinglende alle mulige steder fra) - og det tyder godt.. Måske den kommer til at leve op til navnet DUC (Den Ultimative Cardigan)?

Jeg har i hvert fald fået mod på selv-designeriet og er allerede i gang med at planlægge det næste design :-) 
Det skal (surprise!) være en cardigan :-) Men med andet garn og anden pinde-størrelse og andet mønster og andet..

Det nye projekt involverer bla. følgende lækkerier:Temaet er sommer-cardi. Så der skal hulmønster til!

I aften vil jeg lave strikkeprøver. Jeg skal teste mig frem til et hulmønster, der skal blive mere grafisk end 'tøset' (ikke at der er noget galt i det overhovedet, ellers :-).. Har allerede et par idéer og blyantstegnede diagrammer i gang..

Jeg glæder mig til i aften.. 

8 kommentarer:

 1. Det er sjovt, du sådan går og bliver "self-made" udi strikkeriet. Den ultimative cardigan ser virkelig ud til at blive vellykket. Det bliver spændende at se en sommerudgave også.

  SvarSlet
 2. Jeg tilslutter mig det med at duc bliver absolut vellykket.
  Jeg følger den spændt :)
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Den bluse jeg strikker på lige nu har også fået ærmer inden pullen strikkes færdig;)
  Jeg kan se du bruger Knit Pick. Så skulle du tage at anskaffe dig sådan et fint lille "samlerør".Jeg ved ikke hvad det hedder irl? Menduet er en dims du kan skrue på din wirer, og derefter sætte endnu en wirer i den anden ende og vupti har man en lang wirer så man kan prøve sit strik uden at skulle sætte på snor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj! Det lyder som lige det jeg mangler! Sådan en må jeg ha

   Slet
  2. Selvfølgelig skal du det. Den er uundværlig

   Slet
 4. Den næste lyder også spændende:-) det med ærmerne skal jeg huske, det er lige som om at man når muren af og til med strikketøj..... og så må der tricks til at fortsætte:-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet