Sider

fredag den 11. maj 2012

Sommer I Kit

Jeg har lavet prøver.. mønsterprøver - på det nye selv-design. På én stor prøveklud, forsøgte jeg mig frem. Endte op med 2r, *slo, 2rsm, 2 r*:


Den store prøveklud er i sig selv ikke noget kønt syn :-) Eksperimenterede lidt med at lave de 2 r sm før omslaget.. Det blev sørme ikke så pænt, målt op imod det look jeg gerne ville have.. Jeg forsøgte med fire forskellige bredder mellem hul-striben. Og endt altså med en lille bredde :-)


Acryl-pindene er en fornøjelse at strikke med i øvrigt. Måske også fordi de er så lækre at kigge på? :-) Jeg tror godt, jeg kunne klare at have flere af denne slags pinde..

DUC er ikke glemt. Blot får den ikke så meget opmærksomhed.. Var på pindene i går aftes og jeg kan nu se enden på ærme nummer 2 :-)

Om ikke så længe skal jeg begynde at tænke knapper. Både til DUC og SIK (Sommercardi I Kit).. Så jeg trænger til at finde en stor håndfuld lækre knapper.. Og netop dette unika-evt-vintage-knapper-behov kan være dét, der får drevet mig til et eller andet loppemarked en af dagene.. Vi får se..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar