Sider

torsdag den 28. juni 2012

Begyndelser

Det kan være ret godt med lidt hæklerier ind i mellem. Især når strikketøjet skal aftrappes og langsomt vænnes til sommer-pausen.. Det lille hækleri blev til en lille smart-telefon-sok, med et touch af girly (den er til mig selv..):


Lækker brun, med pink kant. Og en hank, så den kan hænge på håndleddet, når man suser rundt, med alt muligt andet i hænderne også (hvilket jeg synes jeg hele tiden gør i mine dagtimer :-)

Når man griber til små hæklerier kan det også tilfredsstille trangen til nye begyndelser. Jeg elsker begyndelser.. Idéen, spændingen, håbet og forventningen.. Det er herligt :-)


Men ikke alle elsker begyndelser, når afslutninger tårner sig op og tager al udsigt .. Den smukke unge mand, har endnu en afslutning foran sig. I morgen. Sidste dag. Og afsked med venner og lærere fra 10. klasse. Han ved, at der venter en ny begyndelse for ham. Men lige nu er han gladere for det han har og mindre glad for, hvad der måtte komme.. Meget naturligt, velsagtens..

Jeg er med ham i morgen. Det samme er hans bror. Vi følger ham i kulissen og er lige i nærheden. Ikke at han får brug for os der. Men, alligevel, har han brug for, at vi er der.


Jeg elsker ham for fuld kraft. Og jeg håber, at han får bedre udsigt og kan komme til at holde mere af begyndelser.. Jeg håber, at han finder lige så meget lykke i det nye han skal, som i det han skal til at forlade. Jeg håber.. alt det gode, der er at håbe for sit barn. Og det er ikke så lidt endda..

2 kommentarer:

  1. Som du altså kan skrive og rører! Han vil helt sikkert få den bedste udsigt og med tiden også lære at holde af begyndelser, det er jeg sikker på.
    Tillykke med og til din smukke søn :)

    SvarSlet