Sider

mandag den 18. juni 2012

Hvordan 'Sommer I Kit' bliver til DSIK

Trevlede 'Sommer I Kit' op i går aftes.. Måtte sande, at mit selv-design ikke holdt en meter, dog først efter to hele nøgler var strikket op. Nogle ting er sværere at indse end andre..
Jeg ville jo gerne have lodrette 'baner' med hul-mønster og havde valgt følgende rapport: *2r, slo, 2 rsm*

Det medfører, ved lidt eftertanke og nu også erfaring, at trøjen stille og rolig drejer sig, da de sammenstrikkede to masker hele tiden er som 2 rsm! Jeg kunne jo nok have tænkt mig til det.. men jeg ville så gerne have de lodrette baner af huller - og uden alt for mange andre dikkedarer.

Måske nogen kender en rapport, der kan indfri mine ønsker?


Efter op-trevling måtte jeg straks igang med at omdanne garnet på ny. Garnet skifter identitet fra en lille let hulmønstret cardigan, til en langærmet raglan trøje i glatstrik.. Det er stadig 'I Kit'.. Måske denne skal hedde 'Dansk Sommer I Kit'?

DSIK strikkes i Rasmillas Yndlingsgarn (i lys-grå som jeg kalder kit-farvet), på pind 5. Den bliver enkel og sikkert ganske kedsommelig at strikke.. Men nogen gange er det noget lukket, langt og enkelt, der skal til, og så må man tage det kedsommelige med..

6 kommentarer:

 1. Det bliver da fedt, den skal nok blive god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opmuntringen :-) Én ting er helt sikkert: garn og pinde er helt i top! (Det er de pink acryl-pinde :-))

   Slet
 2. På'en igen ,..
  hellere det, end at strike en færdig, man ikke bliver tilfreds med ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Ha, den erfaring gjorde jeg også for mange år siden, men jeg strikkede hele blusen færdig ;-). Du kan i stedet strikke skiftevis slå om, 2drsm og næste gang 2rsm, slå om. Selvfølgelig adskilt af to ribmaske og 1p med 2r, 2r. Håber det er til at forstå... Men det giver en meget sød rib med huller.

  SvarSlet