Sider

søndag den 10. juni 2012

Mættet

Weekenden var sådan én, der forsvandt. Og den har indeholdt alt, undtagen børnene (der dog er stødt til i løbet af eftermiddagen alle sammen) og kun delvist ham den høje og stærke (der har haft mande-arrangement i byen :-)).

Jeg har nået det meste og forsømt ganske lidt. Der har været masser af strik og endnu mere snak. Der har været Sommer I Kit, veninde og søster (men ikke på samme tid).. Der har været oprydning, rengøring, tøjvask og indkøb. Og der har været papirarbejde og lettere ommøblering. Der har været dejlig mad og benene oppe og en af favoritfilmene i tv (Becoming Jane).

Jeg har været underholdt og alene. Og lige nu føler jeg mig både forpustet og afslappet på samme tid. Jeg tror det bliver tidligt, at jeg ligger weekenden i seng denne gang. Den har været flygtig og massiv, og jeg er ved at være mættet...

Om et halvt døgns tid, starter uge to i mit nye arbejdsliv. Er rundforvirret og glad ud over alle grænser. Det er så absolut rette hylde løbebånd jeg er kommet på :-) Jeg ved, at ugen bliver god, og jeg håber den næste weekend bliver nær og doven og at vi herhjemme kan nyde langsomheden sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar