Sider

onsdag den 22. august 2012

Endnu et år føjes til

Jeg er stille for tiden. Ikke så meget IRL - mest her.. Det er ligesom det tager lidt tid, at finde tiden til at vende tilbage. Tilbage til alt det jeg før kunne afvikle på et døgn.. Jeg er lidt langsom for tiden.

Men i dag er måske en god dag, at komme til tastaturet på?

Den startede mørk og meget våd, her i det københavnske.


Ikke desto mindre startede den godt, ligesom langt de fleste andre dage også gør det :-) Men i dag var det min fødselsdags-morgen. Og det er rart at blive 41 år :-)

Og jeg tænker på, hvor meget krudt jeg brugte sidste år, på at tænke og føle og spekulere over dét at blive 40. I år glemte jeg næsten, at der skulle føjes endnu et år til min færden. Det er godt. Måske er det sådan, at man fra nu af mest tænker over år og alder, når der skal rundes hjørner?

Uanset - så passer det mig fint. At være her og være langsom, glad og 41 :-)

8 kommentarer:

 1. - også stort tillykke fra mig...
  Du har helt ret. Med tiden bliver det lettere at runde hjørner! Bekymringerne over at blive ældre erstattes af glæden over man trods alt bliver det. Sådan har jeg oplevet det:-)

  SvarSlet
 2. Tillykke! Regnvejret må skyldes nogle andre, resten af dagen har været fin!

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagden :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Stort tillykke - nu skinner solen, og fuglene synger! Håber du får en dejlig dag!

  SvarSlet
 5. Mange gange tillykke med fødselsdagen! Dejligt at det føltes rart at blive året ældre, det skulle det jo helst altid være ;) Håber, at dagen var rigtig skøn!

  SvarSlet
 6. Tak for lykønskningerne :-)

  SvarSlet