Sider

torsdag den 23. august 2012

Hvordan jeg til stadighed kan undres over farver og striber

Smilet er bredt og jeg har fundet mig et nyt strikkeprojekt (til at supplere det lidt trivielle projekt), hvor jeg både kan bruge af garnet fra skabet og samtidigt gøre nogle dejlige mennesker glade :-)

Og det er noget med striber og meeeget tøsede farver :-) Og en lille dejlig pige og hendes kærlighed til striber. Og hendes mor, der synes den lille trænger til en cardi..


Og når det er noget med striber, så skal der leges med prøver og eksempler. Og da det går noget hurtigere at tage elektroniske hjælpeværktøjer i brug end at strikke utallige prøver - ja, så er det da det man gør :-)

Og jeg bliver så forundret (hver gang) over hvor lidt der skal til, for at ændre stribernes udtryk.
Se lige her:

Og så her:

Og ja - selvfølgelig bliver det striberne på stribe-billede nr. 1 jeg vælger! Men det er da vildt, så meget en gang striber kan ændre sig, ved så lidt justering i stribernes bredde.. Jeg undres og jeg elsker det på én og samme tid :-)

..Suk, hvor er det bare skønt at være i gang igen og mærke lysten og trangen til pindene og garnet og opskrifterne og beregningerne og eksperimenterne og prøverne og projektlisterne..

6 kommentarer:

 1. Godt at høre! Farverne er skønne. Rigtige tøsefarver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :-) Det er så dejligt, når man giver sig selv lejlighed til at guffe nogle tøsefarver! Når det er til mig selv bliver det jo mest gråt og blåt :-)

   Slet
 2. Næsten bolchelækkert er det.. og fint indrammet af den brunlige... iøvrigt tillykke med forleden:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ud over den brunlige kant, overvejer jeg knapper syet i med neongrøn tråd.. Børne-strik må jo godt være glad-strik :-)

   Slet
 3. Dejligt at høre din begejstring for strik igen Rikke. Jeg glæder mig til at se dine " bolche" striber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, Ulla.. Jeg var ved at blive bekymret.. Måske er det lissom når en skribent oplever skrive-blokade?.. Det er i hvert fald rart at være på pindene igen :-)

   Slet