Sider

onsdag den 7. november 2012

Gudinde i november

Hvem kan stå for det? En guide til gudinde-krop? Ja, så dybt er jeg sunket, at jeg er en af dem nu, der køber bøger, der skal få mig til at træne.. Og samtidig også tror lidt på det når de siger, at det giver gudinde-krop :-)

Men det er nemt at blive desperat, når man må lade de elskede løbesko stå nu, fordi ryggen ikke tåler det. Og når familieliv og arbejdsliv lapper så meget ind over hinanden, at der først er tid til at 'gå til noget', når klokken nærmer sig halv ti om aftenen.. Det duer altså ikke for mig..

Men lidt øvelser i hjemmet, midt i familiens mylder.. Jo - det skal nok blive til noget! De har jo lovet mig en gudinde-krop - og hvem kan stå for det?

I dag når jeg nok kun at læse lidt i bogen (jeg skal jo også have tid til at strikke) - og så må vi se hvad morgendagen (eller rettere sagt morgen-aftenen) bringer af gudindeøvelser til mig.. Jeg er helt klart klar!
6 kommentarer:

 1. Den bog har jeg også kastet mig over, og det tager faktisk kun 10-15 minutter når du har lært øvelserne.
  Jeg kan nu ikke finde nogen gudinde endnu ;0) men det giver en god følelse af at man gør noget og er på vej. Bare klø på.
  KH Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for pep-talk :-)
   Og gudinden må da være ved at bryde ud, hva?

   Slet
 2. Jeg synes da ikke, det er at synke dybt, at man gerne vil gøre noget for sig selv -
  Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - du har ret :-) Det er da en god ting..

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at høre mere om indsats og resultater, for jeg trænger virkeligt også til at gøre noget, selvom hverdagen kræver sit på alle mulige andre planer for tiden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1. statusrapport: på ømheden (=smerten) i dag, mærker jeg at indsatsen i går var 110%. Resultat: krumbøjet gang..

   Slet