Sider

søndag den 2. december 2012

Langsomhed og julekugler

Det er med en langsom start i dag.. Overraskende hvidt udenfor vinduerne og en lille hund, der tilsyneladende har glemt hvad sne er :-) Men kaffen er varm og juletiden kan starte langsomt op. I dag er det advent og der skal hentes julepynt ned fra loft-rummet.
Jeg elsker julepynt og december :-)


Hos mig er der ingen nisser (kun ham, der kommer med gaver og som bor oppe på loftet). Men her er julekugler, stjerner og engle. Og jeg glæder mig til at åbne kassen og mærke fryden ved alt det sarte farvede glas og glimmer. Og den pludselige glæde over de julekugler man havde glemt og dem man husker så tydeligt.

Dagen må gerne fortsætte langsomt, med hygge og jule og pynte (og strikke). Dagen skal måske være min træningsdag i langsomhed.. Og kan jeg tage lidt af den med mig og ind i de dage, der skal komme, så..
..jeg tror bare lige, at jeg bliver lidt i nuet :-)

5 kommentarer:

 1. December er skøn.
  Her er der masser af nisser og hjerter i sommerhuset
  - og derhjemme huserer stjerner og engle (når jeg ellers når at få pyntet op der. Det er så lidt jeg er der.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Rigtig god søndag!
  Det er bare så hyggeligt at pynte op til jul.

  SvarSlet
 3. En træningsdag i langsomhed er en supergod ide. Vi lever i sådan en verden, hvor alting helst skulle have været gjort for 10 minutter siden, så jeg tilslutter mig din søndagsfilosofi, den skal afprøves i den kommende weekend.

  SvarSlet
 4. Nisser eller ej julepynt er skønt :)

  SvarSlet
 5. Hej
  Jeg har givet dig en award. Det er godt nok noget tid siden jeg selv fik den, men hvis du har lyst, synes jeg da du skal deltage:)

  SvarSlet