Sider

søndag den 24. februar 2013

Søndags-opgaver

Tiden drukner i arbejdsliv, istandsættelse og flytte-spekulationer.. Alligevel formår jeg at nyde nuet, når det er der. Som i går, hvor det lykkedes mig at redde en oprindelig vindueskarm og annullere 'truslen' om en ny :-) Når et hus skal gennemgå så meget istandsættelse og fornyelse, er det vigtigt at bevare det, der kan bevares. Mit hus er bygget i 1936. Og det må gerne anes :-)

Så træet genopstod under den genstridige belægning, der trægt overgav sig for hobbykniv og spartel.

I dag er der følgende opgaver: et hus, hvor alt skal gøres, en lejlighed, der bør rengøres, vasketøj i bunker, indkøbsliste, der gerne vil indfries, rod på loftet, flyttekasser i tusindtal, der skal placeres strategisk i lejligheden, så de kan fyldes uden at fylde (!), en liste, der skal laves, over alt det papir-praktiske, der skal fikses /huskes ved flytningen, en dreng der kommer hjem og skal 'nurses', et strikketøj, der lokker, et hækleprojekt, der jo skal gennemføres, og..
..Måske er det det. Nå nej, der er også aftensmaden, der skal laves..

Klokken er nu halv tolv, formiddag. Hvornår mon jeg er færdig?

7 kommentarer:

 1. Ih du godeste sikke et program du har. Jeg vil foreslå dig at gemme vasketøjet til i morgen, sætte drengen, der skal nusses til at pakke ting ned og ringe efter en pizza eller lignende til aftensmad.
  Måske kan der så blive tid til en hyggestund til sidst med strikke eller hækleprojektet og måske til at se en god film sammen med drengen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket fantastisk råd! Tak :-) Jeg vil lade mig kraftigt inspirere

   Slet
 2. Jeg bliver da helt træt bare af at læse listen! Flot vindueskarm I finder frem.

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på du når det der skal nås :)) hvis ikke, er der endnu en dag i morgen!
  God arbejdslyst!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :-) Der er jo fem friske uger, før flyttebilen kommer :-)

   Slet
 4. Jeg blev helt forpustet.... Pas nu på dig.....

  SvarSlet