Sider

lørdag den 9. marts 2013

To en halv uge..

..til flytning. Og spørgsmålene dukker op i et væk.. Er man stadig københavner, når man bor i Kastrup? Hvornår skal man registrere sin adresseændring? Er det nu også helt sikkert, at mindste-manden kan blive på sin nuværende skole resten af skoleåret? Hvor hurtigt bliver jeg træt af offentlig transport og må investere i en racer(cykel)? Er 120 flyttekasser mon nok? Hvor længe vil teenagerne græde over afstanden til City? Når vi at få monteret køkken? I hvilket rum skal garnskabet stå? Hvornår pakker man maden fra køleskabet og det sidste tøj i gardarobeskabet? Pakker man planterne i flyttekasser? Hvor er det bedst at klunse havemøbler? Hvad med gardiner? ..

Og der er mange flere..
Og jeg glæder mig :-)

7 kommentarer:

 1. For os i Nordjylland er man Københavner bare man bor på Sjælland ;oDDD
  Der er mange løse ender sådan at holde styr på - men mon ikke snart der begynder at tegne sig et mere overskueligt billede af jeres nye situation?
  tillykke med det nye hus og flytningen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hermed besluttet, at jeg også fremover er københavner :-)

   Slet
 2. Der dukker mange spørgsmål op i forbindelse med sådan en flytning. Et er dog helt sikkert, 120 flyttekasser er mere end rigeligt for langt de fleste mennesker. Maden ville jeg flytte i sidste øjeblik. Teenagere finder sig hurtigt til rette. Adresseændring skal meldes til kommunen senest 5 hverdage efter man er flyttet. Man kan godt flytte planter i flyttekasser, hvis de ikke er for høje og ja, man er stadig københavner selv om man bor i Kastrup.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nu synes det lidt lettere :-) Det kan være jeg poster flere spørgsmål ;-)

   Slet
 3. De fleste kan godt klare sig et stykke tid efter sådan en flytning.... Det er noget af et arbejde! Mon ikke du får brug for en ny cykel? Håber, det hele falder i hak.

  SvarSlet
 4. Uha - heldigvis ordner det sig hen ad vejen - så bare træk vejret dybt. Pøj - pøj

  SvarSlet