Sider

onsdag den 3. april 2013

Før og efter og lækkert garn

Hmm.. jeg forsøgte mig med lidt billede-collage.. Sådan for at spare plads og load-tid. Smart, tænkte jeg, men resultatet er ikke så smukt - der er lidt hakker og streger, hvor de ikke hører til :-)

Men måske man godt kan se det jeg vil vise med billederne:

Et badeværelse 'før' og 'efter'.
Et kig til en stue 'før' og ét af de fire hjørner i vores nye køkken-alrum-stue 'efter'.


Og så et udpakket garnskab, med nyhentede forsyninger fra Rasmilla Garn :-)

Her er sket og bygget så meget, så at der mangler lidt hist og pist, er nemt at leve med. Næste store hug, er isolering og 'opbygning' af kælderen..

Lige nu er mit fokus dog på udpakning og forsøg på at finde hjem her. En af metoderne til det, tænkte jeg i går, er at få fyldt lidt godt på garnhylderne. Nederste hylde har fået garn til to dejlige projekter :-) Nu skal jeg finde nye yndlingsteder til strikningen. Hyggekrogene, du ved. Lige nu er det test-tid. Og jeg sætter mig med strikketøjet, hvor jeg kan komme til det! Eneste og bedste metode til at finde det man søger.

Garnkøbet? Blå og hvid af Rasmillas tynde uld og Lys sand-agtigt af hhv. Lettlopi og Einband - og lige et nøgle mere af Yndlingsgarnet i Koral til sjalet og en favorit strikke-pind (Addi) til projektet med Lettlopi og så en kanin-kvast.. Bare fordi :-)


4 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud alt sammen

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at du nu har fået nogle af de gode ting på plads- så gør det ikke noget at det bliver en laang landing :-)

  SvarSlet
 3. Når først garnet er på plads, så kan man hurtigt begynde at føle sig hjemme. Det ser godt ud på billederne både i garnskabet og udenfor.

  SvarSlet
 4. Det har sørme taget flot forandring !
  det bliver dejligt for jer at komme helt på plads :o)

  SvarSlet