Sider

søndag den 25. august 2013

Tiden gik til mange ting

Og det inkluderede også strik.

Rosa, efter Veeras Something Silver:
Og Sjal i Farver /striber (også fra Veera):


Og endnu engang har jeg startet sokker op:


Det mønster er jeg helt vild med! Jeg synes de er sindsyg flotte! Tjek dem ud: Det er Jernverk fra The Neddle Lady. Det er dog lidt svært at få trådene til at ligge sig pænt, da der er op til elleve masker imellem farveskift på nogle af pindene! Så der snos flittigt på bagsiden :-) Jeg strikker dem i Arwetta, som jeg eeelsker at strikke i.

Ud over sokkerne, som egentlig ligger lidt og hviler i en kurv i disse dage, så har jeg startet en ny sweater op. Jeg kalder den Himmelblå (pga. farven :-) og modellen er Narragansett. Jeg har valgt at strikke den i Rasmillas Tykke Yndlingsgarn, på en pind 5. Og det er ren lækkerhed :-)

Og ellers er tiden gået med havearbejde, malerarbejde, fødselsdage (herunder en 18-års), gæster, skolestart (for mindstemanden) og nyt arbejde (for mig).
Jeg er lidt forpustet, men meget glad.

Og på den anden side af næste weekend, hvor den unge mand på nu 18 år skal fejres, tror jeg, at jeg kan puste ud.. Altså bortset fra nogle små-bygge-projekter der lige skal klappes af (og ikke udføres af mig :-)...

6 kommentarer:

 1. Pyh - du keder dig sandelig ikke! Flotte, flotte ting. Den rosa trøje er rigtig lækker!

  SvarSlet
 2. Hvor er det en det en flot trøje og sjalet er også super lækkert. Sokkerne er også skønne. Jeg tror det ville være smart med fair isle metoden, så er du fri for hele tiden at sno garnet.

  Hjertelig tillykke med den unge mand.

  SvarSlet
 3. Du har da ordentligt gang i pindene! Veeras trøje har jeg også kigget på, troede faktisk det var noget meget tykkere garn der skulle bruges. Den er yndig i den let melerede rosa!
  Sjalet må jeg også igang med...

  SvarSlet
 4. Så fin en trøje du har fået dig lavet ;-) må vist snart igang med den sjal igen en gang, den første gik i vasken.

  SvarSlet