Sider

mandag den 30. september 2013

Kigger ind i natten

For første gang i meget lang tid, er jeg ramt af søvnløshed. Står altid meget tidligt op, og derfor er lidt-i-et om natten, faktisk midt i natten for mig.
Og det er nu.

Selvom jeg ved, at morgendagen bliver lang og træt pga. denne søvnløshed, er det ikke noget der presser. Mærker måske at det ikke nytter at gøre modstand?

Forsøger at kigge ind i natten og få øje på, hvad det er jeg skal se, når nu jeg ikke skal sove.

Og imens får jeg skrevet noget arbejds-noget, så dét er væk fra listen-i-hovedet. Og jeg laver endnu en kop te (og jo, urtete er det) og klikker rundt på Ravelry. Læser Clue 3 som jeg (allerede) er klar til, efter mit marathon-weekend-strik. Overvejer om jeg skal printe, men er nervøs for, at nogen af de sovende i huset skulle blive forstyrret. Og så læser jeg hele Clue'et igennem, og overvejer om jeg skal tænde mere lys og finde strikketøjet frem..

Så tester jeg noget arbejds-nørdet-noget, med adgang og rettigheder til upload og download, når man er bruger udenfor domænet.. Og må ret hurtigt sande, at på et eller andet tidspunkt i denne uge, skal jeg lave en struktureret testcase. Og så teste.

Og så stirrer jeg ud i natten. Og ved egentlig ikke rigtig, hvad man stiller op med søvnløshed. Så længe siden er det.

Måske skal man ud i natten, og indånde lidt af den kolde luft. Og se om natte-stilheden derude kan minde kroppen om, at det er nu man faktisk skal sove. Måske skal natte-luften rense hovedet, der nok alligevel er opfyldt af to-do's og tanker og fortid og morgentid og meget meget langt fra nu-tid. Måske skal man ud i natte-haven og mærke mørke-luften og trække vejret dybt. Og finde roen dér, så søvnen kan finde vej.
 

2 kommentarer:

  1. Det er bare p****irriterende med de nætter... Håber du fik lidt søvn ... Trods alt...

    SvarSlet
    Svar
    1. lidt søvn blev det da til.. men langt fra nok.. men jeg tog revance natten efter :-)

      Slet