Sider

onsdag den 16. april 2014

Om at løbe tør for garn og om at designe en barnekjole

Besluttede i går eftermiddags, at inddrage onsdagen i dag i min påskeferie :-)

God beslutning, særligt da jeg indså i går aftes, at jeg er løbet tør for mohair til min Vårjakke (som gerne skal blive færdig før våren er omme). Så uden stress, kan jeg tøffe en hyggetur ned til Rasmilla i dag.. Sådan kan man løbe tør for garn på den gode måde.

Burde snart være færdig med kroppen. Jeg fulgte opskriften og lukkede af som beskrevet. Efter aflukning tog jeg den på og måtte ærgerligt erkende at den da var alt alt for kort.


Så op med den aflukning og de sidste par pinde før (med indtagningerne) - og som vi alle ved, er det tæt på træls, når der trevles op med mohair involveret.. Men det lykkedes - og jeg strikker videre og prøver den på før jeg lukker af næste gang.

Andet projekt: Eget kjoledesignet til Mille (EKDTM). Startede fantastisk ud med et hovmod, der stod for fald! Har strikket så meget med Rasmillas Yndlingsgarn på p 4,5, at jeg da mente at kunne huske min strikkefasthed var på 22 m.
Gik i gang og undrede mig over dette enorme omfang som halsen demonstrerede. Og så var det jeg talte lidt.. 1, 2, 3.. 20! På ti cm.
Om igen. Og nu går det der ud af:Elsker farverne :-)

3 kommentarer:

  1. Nogle gange driller det bare, men det ser ud til at det kører for dig nu. Farverne er rigtig flotte.

    SvarSlet
  2. For dylan da, de stribrier er skønne:)

    SvarSlet
  3. Det er også nogle søde farver sammen. Det bliver en fin lille kjole. Held og lykke med vårjakken.

    SvarSlet