Sider

onsdag den 25. februar 2015

Grydelapper med luksus-farve-valg

Jeg blev lidt træt af at kigge på mine engang-var-de-hvide-grydelapper og blev enig med mig selv om, at et par grydelapper kunne jeg da godt selv lave.

Og så var jeg helt sikker på, at de ikke skulle være hvide :-)

Måtte selvfølgelig afsted til Rasmilla for at finde noget lækkert bomuld, og som det tit sker for mig, når jeg skal have farver og særligt når jeg skal have flere forskellige farver, så går jeg lidt i sort..

Mit held var dog, at Charlotte Kaae passede butikken :-) Og til jer der ikke skulle kende Charlotte Kaae, kan jeg fortælle, at hun er Danmarksmester i farver og farvesammensætninger. Intet mindre!

Jeg fandt en lækker blå i Tante Grøns Havblik bomuldsgarn - og Charlotte fandt de to andre der skulle til, for at få det lækre farvespil:Jeg var lidt nervøs ved den gule - men hold nu op, hvor er den lexi! og her efter endt grydelappe-projekt, er det den gule der har inspireret mig til lidt videre hækling :-) Denne gang små håndklæder, tror jeg.. Eller flere grydelapper? Og jeg tænker lidt i koksgrå og bleg lyseblå i kombi med den gule..

Opskriften til grydelapperne er fra Lutter Idyl - som jeg i øvrigt synes er en genial hækle-designer. Det er bare så lækkert, det hun laver.

Så tak til Charlotte og Lutter Idyl :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar