Sider

mandag den 9. november 2015

Novembernoter - I dag prioriteres der..

..arbejde over strik.. og alligevel vælger jeg at bruge en lille stund på en novembernote..

Det er ikke en tvunget prioritering. Det er min prioritering, for at kunne gøre en så god indsats som muligt i morgen, hvor jeg med mine kollegaer, har en vigtig formiddag.

Jeg har en særlig metodik jeg anvender, når jeg skal være på. Jeg tror lidt det er en videreudvikling af den eksamens-teknik jeg lærte mig på mit studie (for snart meeeget lang tid siden).

Først - jeg skal have en følelse af, at stoffet sidder under huden på mig. Så skal jeg slippe koncentrationen, så hjernen får lov at bevæge sig frit under kraniet. Og så (og det er dét der er tilføjet med tiden), skal jeg trække vejret helt ud i lungernes kroge og helt ned i maven, rette ryggen og vide at jeg styrer det for vildt. Med begge fødder på fast grund - op til og under.. Grounding..Det fungerer godt.. Og hvorfor skal jeg så arbejde i aften? Når nu det lyder som om jeg styrer det for vildt?

Det handler lidt om første trin i teknikken.. Så - det vil jeg tage og få styr på, når mit blogindlæg er færdigt. Det skal nok lykkedes. Helt sikkert. Det skal det.


Og så er der strik i morgen.. Der er også masser at tage fat på :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar