Sider

mandag den 24. januar 2011

Vandrer med én sok

Har netop færdiggjort første sok (se posten nedenfor).
Hmm... Jeg må sige, at den er ikke så vellykket som man kunne drømme om. Lidt for vid i skaftet, lidt for mærkelig i hælen og lidt ups! mht. øverste / nederste tråd...
Prøvede den på, og den passede egentlig meget fint, syntes jeg (undtagen det med skaftet). Så prøvede jeg den på min mand. Og han passede den egentlig også meget fint! Og så er det jeg tænker: Hvordan kan det lige lade sig gøre? Jeg er en str. 36 og Kim er str. 44!

Behøver man at strikke den anden, når man har én one-size sok??

Naturligvis må jeg til pindene igen og vandre den anden sok hjem... Det bliver nok bare ikke i aften jeg starter den op :-)

6 kommentarer:

 1. Tihi, ja behøver man det. Man må jo nok prøver at fornemmme om de bliver brugt. Giver mig snart selv i kast med to-farvede norske sokker. Det bliver spændende om jeg kan ramme rigtig skaftestørrelse.

  SvarSlet
 2. :-) Jeg fik slået maskerne op i går sent på aftenen og strikket et par omgange.. Så jeg er i gang nu! Hvilke sokker skal du strikke?
  Jeg drømmer om en dag at lave disse: Sokkene Jernverk, de kan ses her: http://pinnehobby.blogspot.com/p/mine-mnstre-ikke-gratis.html

  SvarSlet
 3. Det går forrygende med sok 2 :-)
  Er færdig med skaftet - dette ikke unaturligt vidt! - og skal til hælen her til formiddag..

  SvarSlet
 4. Men har du så fået dem rimeligt ens, de skafter?
  Jeg har ikke helt besluttet hvilke sokker jeg vil lave, men jeg har nogle forskellige mønstre fra en bog jeg købte i Oslo. Den hedder "Norsk strik" af en Karen Marie Vinje. Der er både Selbu-, Setedal og Fanamønstrede sokker. Det er bare at vælge.
  Jeg må lige checke dem du henviser til.

  SvarSlet
 5. Skaftet er blevet meget bedre på sok 2 :-)
  Det ender med, at jeg bliver helt vild med at strikke sokker!
  Kunne godt tænke mig at strikke efter en tå-op opskrift næste gang - så sig til hvis du render på én i din søgen :-)

  SvarSlet