Sider

torsdag den 29. november 2012

Fra ærmer til arme

Jeg slås med ærmer for tiden.. Masser af ærmer..
Jeg elsker trøjer og cardigans - og jeg hader at strikke ærmerne på dem. Det er lidt af et dilemma, og jeg er plaget af netop dette i disse dage. For jeg sidder med tre u-strikkede ærmer foran mig.. Det fjerde blev færdigt i går - og jeg er i den grad ikke motiveret til at starte endnu et op i dag..


Og jeg har fået (og prøvet) tippet med at strikke ærmerne FØR til sidst.. Men jeg bliver ikke klogere på den lange bane, tilsyneladende.. For pludselig sad jeg med alt for mange udeståender på ærme-fronten.. igen..

Kunne jeg konvertere mine ærmer til arme, ville meget se lysere ud! Jeg kunne strikke flere ærmer på én gang og måske også nå alt det, der nu skal nås i måneden, der kommer :-)

Skulle jeg starte en hue eller et sjal op? Og så liste lidt ærme-strik ind i mellem? Måske ville jeg slet ikke finde det så plagsomt, så? Jeg har også et nyt cardigan-projekt.. men det er nok ikke så smart at starte op lige nu..

5 kommentarer:

 1. Jeg har det som du.. Gider ikke ærmestrikning..
  Har dog fundet ud af at det går lidt nemmere hvis jeg strikker frem og tilbage i stedet for magic loop.. Jeg vil hellere sy sammen end det...
  Måske vi kunne finde nogen at strikke bullen for og de så strikkede vores ærmer(:0D)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er hyggeligt at strikke ærmer - det går som regel hurtigt og så er det godt til tv-strik! Du må bare op på hesten og få det overstået - hip hep :))

  SvarSlet
 3. Jeg strikker først et ærme, så for /bagstykke næsten færdig, og så sidste ærme, har overvejet magic loop, og så begge ærmer på en gang, ser ellers lækkert ud dit strikketøj

  SvarSlet
 4. - jeg kan heller ikke lide at strikke ærmer. Har prøvet mange metoder og rækkefølger. Intet har virket. Jeg hepper derfor på Ullas forslag;-)

  SvarSlet