Gå videre til hovedindholdet

Fra ærmer til arme

Jeg slås med ærmer for tiden.. Masser af ærmer..
Jeg elsker trøjer og cardigans - og jeg hader at strikke ærmerne på dem. Det er lidt af et dilemma, og jeg er plaget af netop dette i disse dage. For jeg sidder med tre u-strikkede ærmer foran mig.. Det fjerde blev færdigt i går - og jeg er i den grad ikke motiveret til at starte endnu et op i dag..


Og jeg har fået (og prøvet) tippet med at strikke ærmerne FØR til sidst.. Men jeg bliver ikke klogere på den lange bane, tilsyneladende.. For pludselig sad jeg med alt for mange udeståender på ærme-fronten.. igen..

Kunne jeg konvertere mine ærmer til arme, ville meget se lysere ud! Jeg kunne strikke flere ærmer på én gang og måske også nå alt det, der nu skal nås i måneden, der kommer :-)

Skulle jeg starte en hue eller et sjal op? Og så liste lidt ærme-strik ind i mellem? Måske ville jeg slet ikke finde det så plagsomt, så? Jeg har også et nyt cardigan-projekt.. men det er nok ikke så smart at starte op lige nu..

Kommentarer

 1. Jeg har det som du.. Gider ikke ærmestrikning..
  Har dog fundet ud af at det går lidt nemmere hvis jeg strikker frem og tilbage i stedet for magic loop.. Jeg vil hellere sy sammen end det...
  Måske vi kunne finde nogen at strikke bullen for og de så strikkede vores ærmer(:0D)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er hyggeligt at strikke ærmer - det går som regel hurtigt og så er det godt til tv-strik! Du må bare op på hesten og få det overstået - hip hep :))

  SvarSlet
 3. Jeg strikker først et ærme, så for /bagstykke næsten færdig, og så sidste ærme, har overvejet magic loop, og så begge ærmer på en gang, ser ellers lækkert ud dit strikketøj

  SvarSlet
 4. - jeg kan heller ikke lide at strikke ærmer. Har prøvet mange metoder og rækkefølger. Intet har virket. Jeg hepper derfor på Ullas forslag;-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

No-name-poncho

Jeg byder klart december velkommen :-) Og i år ser det foreløbigt ud til, at jeg har lidt mere styr på tingene end jeg havde sidste år .. Og ellers er jeg landet med et nyt design. Er dog bare ikke helt færdig med renskrivningen af opskriften - men derfor kan jeg vel godt vise den lidt frem :-) Oh jo - det blev en poncho - og jeg elsker den. Den er strikket i det nye garn Valmue fra Tante Grøn . Og det er så lækkert! Det fælder - jovist - men det gør absolut ingenting. Garnet er fantastisk at strikke op og herligt at iklæde sig (og dette er ikke et sponsoreret indlæg :-)) Jeg havde tre ønsker med denne poncho (som jeg endnu ikke har navngivet..): 1. Højhalset 2. Med struktur 3. Bevægelsesfrihed til armene Sidstnævnte er løst sådan her: Og det fungerer bare! Så lidt decemberkulde vil ikke skræmme mig - den kan bare komme an, når efterårsvarmen svinder!

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt  mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-) Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat. Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt.. Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem. Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har hold

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort.. Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-) Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder? En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel? Så det blev den våde have på min arbejdsplads..