Gå videre til hovedindholdet

Frisk fra fryseren

Der er meget at være glad for. Der er fx fredag og familie. Gode venner og dejlig musik. Visheden om to kommende dase-dage - og så selvfølgelig: Et færdigt værk :-)

Min Sarte Cecilia aka Mohairy er færdig - frisk fra fryseren!
(Den kom lige til at ligge lidt længe som næsten-færdig. Før nu, altså :-).

Jeg lukkede Mohairy af onsdag aften:

Puttede den i posen (Ja - jeg sagde jo jeg ville gøre det!):

Lagde den i fryseren (oh yes!), til hvile mellem frossent grønt og æblemos:

Hentede Mohairy ud af fryseren - iskold - torsdag aften. Nu skulle der hæftes ender:
Så lidt håndvask i luksussæbe (fra Rasmilla Garn) og en net udspænding over tørrestativet (nu sent torsdag aften):

Forventningsfuld fredag eftermiddag.. Lirke nåle og løsne arbejde.. og på med den!

Mohairy er nu flyveklar - og jeg frydes over resultatet :-)

 


Og fryse-tricket? Hvad skal jeg sige.. Ved en enkelt prøvning (på-med-trøje-søn-tager-billeder-og-af-igen) fandt der fældning sted.. Hvordan de sorte bukser kommer til at se ud, efter en hel dag i nærkontakt med Mohairy - ja, det må tiden vise.. Men jeg mine (bange) anelser :-)

Jeg ved dog nu - fældninger eller ej - at Mohairy bliver en favorit :-)


Kommentarer

 1. jeg kan godt forstå du frydes, for hold da helt op hvor er den flot
  god weekend, maja

  SvarSlet
 2. Den er super-smuk! Stort tillykke med den, og hvor ser du bragende godt ud i den.
  Jeg håber virkelig ikke, den giver dig alt for store problemer med fældningen, for den fortjener godt nok at blive brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg kan bære over med en hel del fældning :-)

   Slet
 3. Det med fryseren har jeg aldrig hørt, det må prøves.
  Hvor er den smuk og i er super flotte sammen.Er sikker på at den bliver et hit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja.. jeg ved ikke hvor meget effekt fryser-tricket egentlig har :-) Men jeg syntes i hvert også at det skulle prøves :-)

   Slet
 4. Den ser bare så let og lækker ud- du må bare have sådan en klister rulle med i tasken... jeg havde på et tidspunkt en angora trøje- den sad pænt fast på skrivebordsstolens betræk- men skøn var den!

  SvarSlet
 5. Hvor er den altså smuk - jeg må igang med sådan en igen!
  God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare at komme til pindene :-) (Den er så lækker at strikke..)

   Slet
 6. Den er så smuk... JEg må altså snart igang, for jeg sukker hver gang jeg ser den smukke bluse...

  SvarSlet
  Svar
  1. Som mit svar til Kirsten: Kom til pindene :-)

   Slet
 7. Jeg er så glad! Mit foto af Cecilia er kommet på opskriftens side på Ravelry :-)
  http://www.ravelry.com/patterns/library/cecilia---lana

  SvarSlet
 8. Den er blevet helt og aldeles super smuk, og den klæder dig fantastisk!

  SvarSlet
 9. Ej, hvor er den dog bare blevet helt vildt flot, og den klæder dig super, super smukt!!!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..