Sider

lørdag den 10. januar 2015

I en smule limbo

Det er, hvor jeg er lige nu.. i en flig af limbo, mellem færdigt design og igangsættelse af det næste.. Idéerne mangler ikke. Men valgene er svære at træffe, mellem garn, garnkombinationer, pindestørrelse, mønster mm..

Så jeg browser garn med hovedet i skabet. Laver strikkeprøver, med forskelligt garn og garnkombinationer og i forskellige mønstre. Leder efter lige præcis dét udtryk jeg vil ha..


Og i mens venter jeg på min nyeste sweater-dress skal blive tør.. Den ligger rullet sammen lige nu i et håndklæde, og er lidt selvglad.. Godt tilfreds med form, følelse og mønster, ligger den og holder sig lidt hemmelig i håndklædets frotté.. Jeg kan ikke vente til at folde den ud - og jeg kan ikke vente på, at den skal blive helt tør..

Og jeg ved godt, at jeg kunne benytte ventetiden til at skrive noter og regneskema om til en opskrift.. Jeg ved det. Men jeg gider ikke lige nu..

Så ind imellem strikkeprøverne 'ordner' jeg.. Ikke dér hvor jeg måske burde (fx klædeskab eller garnskab), nej, jeg flytter rundt på æsker, aer mit nye sengetæppe og folder stjerner ud..Lørdagens limbo..

1 kommentar:

  1. Åh, jeg kender det godt, det med halvfærdige projekter - især når man har en masse tanker og ideer :D

    - Anne

    SvarSlet