Gå videre til hovedindholdet

Nyt projekt med farver og teknikker

Startede et nyt projekt op i mandags..
Jeg havde to kriterier:
- Jeg skal have brugt alt det går Navia, jeg havde liggende - strikket op som en næsten færdig Buttony
- Eksperimentere med lidt farver..

At stå i yndlings-butikken og skulle vælge mellem alle de fantastiske farver.. Ja- det er nærmest en bedrift i sig selv. Det lykkedes mig at træffe et valg af fire farver, til min allerede erhvervede grå:

Den rustrøde er noget af et wildcard for mig. Har aldrig strikket rustrød før og ejer intet i rustrød.. Men - den kommer da meget godt tæt på en varm orange :-)

Cardiganen er et mønster fra Drops. (De kalder den "Jakke.." - men det er jo cardigan på norsk. Så de har nok været lidt sjuskede med oversættelsen :-). Og når man ser den på Garnstudio er man jo lige ved at dø af kedsomhed! Men det var sandelig heller ikke denne jeg blev fristet af - men derimod denne version på Ravelry, kreeret af en dygtig strikker.

Jeg er dog lidt i tvivl om den bliver god med den mørke baggrundsfarve.. Vi får se :-)
Lige nu er jeg ikke længere end første ærme tæt på færdig...

Men det er et sjovt strikketøj - og med hæklede manchetter! Jeg glæder mig til resten af arbejdet :-)

Kommentarer

 1. Sjovt - jeg har det på samme måde med Drops som du. Så også den omtalte model forleden. Glæder mig til at se din version. Den er startet godt.

  SvarSlet
 2. Det ser da slet ikke ringe ud, på billedet i hvert fald. Og et færdigt ærme kan sige dig om det duer.
  God weekend.
  Dorte

  SvarSlet
 3. Det ser da vildt godt ud - meget bedre end originalen, syntes jeg. Smukke farver :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det spændende ud - og helt fantastisk flotte farved du har valgt - glæder mig til at se det færdige resultat ;o)
  Kh karen

  SvarSlet
 5. Ej - tak for jeres opmuntringer :-) Det er jeg rigtig glad for!

  SvarSlet
 6. Smukke farver.. Jeg har også set den version på Ravelry og klikkede over på originalen. Man må sige at farvesammensætning kan gøre en verden til forskel.
  Din ser vidunderlig ud!!!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..