Gå videre til hovedindholdet

Langsomhed og julekugler

Det er med en langsom start i dag.. Overraskende hvidt udenfor vinduerne og en lille hund, der tilsyneladende har glemt hvad sne er :-) Men kaffen er varm og juletiden kan starte langsomt op. I dag er det advent og der skal hentes julepynt ned fra loft-rummet.
Jeg elsker julepynt og december :-)


Hos mig er der ingen nisser (kun ham, der kommer med gaver og som bor oppe på loftet). Men her er julekugler, stjerner og engle. Og jeg glæder mig til at åbne kassen og mærke fryden ved alt det sarte farvede glas og glimmer. Og den pludselige glæde over de julekugler man havde glemt og dem man husker så tydeligt.

Dagen må gerne fortsætte langsomt, med hygge og jule og pynte (og strikke). Dagen skal måske være min træningsdag i langsomhed.. Og kan jeg tage lidt af den med mig og ind i de dage, der skal komme, så..
..jeg tror bare lige, at jeg bliver lidt i nuet :-)

Kommentarer

 1. December er skøn.
  Her er der masser af nisser og hjerter i sommerhuset
  - og derhjemme huserer stjerner og engle (når jeg ellers når at få pyntet op der. Det er så lidt jeg er der.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Rigtig god søndag!
  Det er bare så hyggeligt at pynte op til jul.

  SvarSlet
 3. En træningsdag i langsomhed er en supergod ide. Vi lever i sådan en verden, hvor alting helst skulle have været gjort for 10 minutter siden, så jeg tilslutter mig din søndagsfilosofi, den skal afprøves i den kommende weekend.

  SvarSlet
 4. Nisser eller ej julepynt er skønt :)

  SvarSlet
 5. Hej
  Jeg har givet dig en award. Det er godt nok noget tid siden jeg selv fik den, men hvis du har lyst, synes jeg da du skal deltage:)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..