Gå videre til hovedindholdet

Hvor bliver alle mine p 4,5 af?

Væk, bliver de, hele tiden. Og det er altid p 4,5 der bliver væk. Jeg husker ikke hvor mange rundpinde str. 4,5 jeg har købt gennem tiden. I ædeltræ, i metal (Addi, naturligvis), i 40 cm, 60 cm.. you name it! Og hvordan kan det så være, at der aldrig står nogen i det dertil indrettede strikke-pinde-glas?

Andre (glemte) projekter, kunne jo optage et par stykker.

Så da jeg igen forleden manglede en p 4,5, måtte jeg gå til bunden af skabet og de muleposer der er gemt af vejen der.

Jeg fandt ikke nogen p 4,5.
Men jeg fandt noget helt andet - der hurtigt fik mine tanker på andre baner (tadaa): Det Første hækleprojekt!Hæklenål, hæftenål og saks fundet frem.
Tæppe nu med hæftede ender og fin kant.
Tæppe færdigt.

(Eller 'tæppe' er måske så meget sagt. Men det vil sikkert se perfekt ud, slænget på en havestol på terrassen, når den tid kommer igen..)

Og nu har jeg glemt alt om det projekt jeg ledte efter pinde til (det bliver genoptaget efter næste besøg hos Rasmilla Garn) og jeg er vendt tilbage til det jeg egentlig var i gang med:


Ja, jeg ved det godt. Det er overhovedet ikke til at se, hvad det er. Det er en Rosa i koks. Det er 'Something Silver' i Lama Uld 1/2 i mørkegrå. Måske den folder sig ud en dag?

Kommentarer

 1. Godt at du nåede bunden :) for det er rigtig smukt dit tæppe og fortjener en plads i solen!
  Jeg har også gang i en Rosa. (På godt og ondt), men det er en helt anden historie! Håber din Rosa arter sig som du ønsker!

  SvarSlet
 2. Et tæppe er et tæppe. Hvor fedt, at du fandt det og fik gjort det færdigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og - nå ja. Hjemme hos mig mangler der altid pind 3,5 eller 5. Uanset, hvor mange jeg køber!

   Slet
  2. Det er godt at høre at man ikke er den eneste :-)

   Slet
 3. Egentlig dejligt at høre, jeg ikke er den eneste, der ikke kan finde mine pinde, mangler lige nu én 4½ og én 5
  Lækkert tæppe du har fundet

  SvarSlet
 4. De gemmer sig sikkert samme sted som alle mine pind 3 og 3½, for de er aldrig på deres plads. Pind 5 og derover kan jeg derimod altid finde - og dem har jeg kun et hold af for hver størrelse, hvorimod både 3'er og 3½'er har jeg købt væsentlige flere af, end jeg er villig til at indrømme.

  SvarSlet
 5. Hehe, det er nok Lånerne der har været der ;0) - hvad de bruger dem til !? Ja det aner jeg ikke :0)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

No-name-poncho

Jeg byder klart december velkommen :-) Og i år ser det foreløbigt ud til, at jeg har lidt mere styr på tingene end jeg havde sidste år .. Og ellers er jeg landet med et nyt design. Er dog bare ikke helt færdig med renskrivningen af opskriften - men derfor kan jeg vel godt vise den lidt frem :-) Oh jo - det blev en poncho - og jeg elsker den. Den er strikket i det nye garn Valmue fra Tante Grøn . Og det er så lækkert! Det fælder - jovist - men det gør absolut ingenting. Garnet er fantastisk at strikke op og herligt at iklæde sig (og dette er ikke et sponsoreret indlæg :-)) Jeg havde tre ønsker med denne poncho (som jeg endnu ikke har navngivet..): 1. Højhalset 2. Med struktur 3. Bevægelsesfrihed til armene Sidstnævnte er løst sådan her: Og det fungerer bare! Så lidt decemberkulde vil ikke skræmme mig - den kan bare komme an, når efterårsvarmen svinder!

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt  mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-) Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat. Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt.. Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem. Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har hold

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort.. Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-) Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder? En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel? Så det blev den våde have på min arbejdsplads..