Gå videre til hovedindholdet

Silkegrå

Det er færdigt, sjalet - og jeg kalder det Silkegrå:
Jeg er vild med garnet - og det er egentlig også garnet, der er årsagen til at dette sjal er blevet til.

Det er Rasmillas Luksusgarn - og i to lækre varianter af grå. Da jeg så og mærkede garnet, måtte jeg naturligvis have det. Og jeg tænkte sjal med det samme.

Men ikke et hvilket som helst sjal. Det skulle være mit sjal - og det blev det. Jeg tror jeg vil ligge opskriften på Ravelry :-)

Det har været virkelig sjovt at konstruere sit eget sjal. Og det er skægt som man får myldrende mange idéer - til andre ting - når man er igang. Håber ikke alle idéerne forsvinder.. For så skal der godt nok tages mange noter mens man er i gang - et sæt noter til det konstrueres på pindene og andre sæt noter til alle de andre gode måder man, som man synes man også kunne gøre tingene på..
Kommentarer

 1. Det ser meget lækkert ud.
  Dejligt stort og let.

  SvarSlet
 2. Tak i to :-) Og nu er opskriften publiceret på Ravelry

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt!

  SvarSlet
 4. Det er utrolig smukt, dejligt du vil dele opskriften :-)

  SvarSlet
 5. Hejsa.
  Har været inde på Ravelry, men kan ikke finde din opskrift? Måske gør jeg noget galt? Sjalet er bare flot! Med venlig hilsen Helle Hansen

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig skønt ud. Skønt design (og ja, garnet er lækkert)

  SvarSlet
 7. Super smukt og dejligt stort :)

  SvarSlet
 8. En lækkerbisken af et sjal du der har lavet Rikke.. Whau...

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres overvældende respons :-) Det varmer :-)
  Og skulle nogen have lyst til at strikke det, så er det nu lykkedes mig at få aktiveret linket til opskriften inde på Ravelry. Og du finder den lige her: http://www.ravelry.com/patterns/library/silkegra

  SvarSlet
 10. Det er super smukt og jeg drømmer allerede om mit eget.

  SvarSlet
 11. Her ligger det mye arbeid bak! Veldig fint sjal:)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..