Gå videre til hovedindholdet

Stikker af til strik

Jeg gør alt, hvad jeg kan for tiden. For at finde tiden og smutvejen til strik. Og til garn-nus og tegnerier og beregninger og prøver og forsøgs-strik og strik og strik..


Det er en sand fryd - de øjeblikke og de timer jeg fanger til formålet.

Jeg er stadig langsom og stille på bloggen. Jeg ved det. Måske er det fordi der sker for meget i livet omkring mig. Så meget at også dét at holde styr på det, tager min tid. Men måske mest fordi jeg ikke helt har styr på det..

Jeg er damen, kollegaen, konen og moren med otte arme, og behov for flere. Jeg navigerer, koordinerer, elsker og tager hånd om mange omkring mig for tiden. Og mere end sædvanligt. Der er særligt bud efter mig, og jeg er der. Alt i mens jeg holder sammen på mig selv og tildeler mig selv glæde og energi med 'Min Tid' - en nødvendig tid, jeg fylder med dans og strik (og strik og strik)..

Min blog er mere end strik. Af og til trænger andre emner sig på og falder i drypvise indlæg. Og det er måske det jeg skal huske nu. Altså, at jeg ikke behøver at lade bloggen ligge øde hen - men at den også er mit rum, hvor jeg kan dele mere end mit strik.

Jeg tænkte meget over det, da jeg læste et rigtig fint indlæg hos Lutter Idyl. Jeg elsker det Jeanette nævner om at mange blogs (inklusive min egen) gør sig meget umage med at vise alt det 'pæne'. Og alt hvad der er grimt, eller har ridser i lakken ligger ved siden af fotoets motiv. Så når alt bliver lidt uperfekt (hvilket alt jo i virkeligheden altid er) så holder ordene sig tilbage?

Jeg tænkte dog også over, at de gange jeg har givet en flig af mig selv og delt tanker om mit hverdagsliv her på bloggen, så er det altid blevet taget godt imod af jer læsere. Også selvom det er ganske ægte uperfekt.

Og i lyset af at min blog jo også er min strik- og livs-log, giver det mening at dele mere.
For hænger det måske sammen, at jeg netop i denne periode i mit liv, hvor privatlivs-udfordringerne puster sig op, har valgt at sætte mit eget kæmpe-store-strikke-design-projekt i gang?

Ja, det er måske værd at tænke lidt over..
Kommentarer

  1. Dejligt at du tør vise at du er et helt almindeligt menneske som alle os andre ;0) Der er jo sjældent jordbær, asti og levende lys i de flestes hverdag, men du har ret det er oftest det som når frem til bloggene.
    Du lyder til at have fyldt bægeret lige til kanten i øjeblikket, men jeg håber at det hele løser sig over tid, hvad det oftest gør. God ide at bruge din kreativitet til at få ladt op ;0)
    Knus Tina

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..