Gå videre til hovedindholdet

Man må gøre hvad man kan / Have to do what you can

(In English below)

Og jeg må gøre noget..

En dejlig kvinde, der i hele mit liv har betydet noget helt særligt for mig, går igennem svære tider. Kvinden er min moster.

Og jeg frustreres over, at jeg hverken kan gøre fra eller til. Indtil jeg fandt et plaster på såret (for mig, under alle omstændigheder - ved ikke om det bliver det for Moster).

Jeg kan strikke, kan jeg. Og derfor vil jeg strikke et sjal til Moster. I blide smukke natur-farver i uld /silke, og med en antydning af rosa uld.Jeg strikker mit eget sjal-design Silke-Grå (Ravelry link) (design-side-link) og giver det lidt flere nuancer, end de to opskriften foreskriver. Jeg elsker selv det sjal, og bruger mit eget eksemplar flittigt. Måske også Moster vil elske det?

Nogen gange må man gøre, hvad man kan, og ikke lade sig frustrere over alt det man ikke kan.


På mine pinde vil jeg sno garnet til masker, der skal lades med kærlighed og håb.
Kys til Moster


(In English)

You have to do what you can. 
And I have to do something..

A lovely woman, that all of my life has meant something speciel to me, is going through difficult times. The woman is my aunt.

And I am frustrated, that I cannot do anything to help her. Untill I got an idea (that will help me - I do not know if it will help Aunt).

I can knit. And therefor I will knit a shawl to Aunt. In soft nature-colors in wool /silk, and with a touch of rose in wool. 

I will knit my own shawl design Silk Gray (Ravelry link) (design-page-link) and give it some more color shades, than the pattern shows. I love that shawl my self, and I use it a lot. Maybe Aunt will love hers to?

Some times you have to do what you can do, and don't get frustrated by all the things you can't do. 

On my needles, I will twist the yarn to stitches, which will be loaded with love and hope. 

Kisses for Aunt


Kommentarer

 1. ej hvor smukt og dejligt, jeg er helt sikker på, at din moster bliver glad, det er jo lavet af uld og kærlighed, begge dele giver varme og glæde :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo - mon ikke det kan sprede glæde :-) Jeg håber..

   Slet
 2. Dit smukke sjal er på min strikkeliste. Jeg er spændt på at se, hvordan det kommer til at se ud i flere farver.
  Tak fordi du så gavmildt giver andre mulighed for at bruge din opskrift.
  Gode tanker til din moster og dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme (og tak) :-) Glæder mig til at se din udgave, når du når dertil på listen.

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..