Gå videre til hovedindholdet

Tusind Millioner og Hjerne-Centrifugen

Hvordan er det lige man tager tråden op - efter næsten 3 måneders tavshed?

Jeg er ikke helt sikker.. men kan jo altid bare lade som ingenting og skrive videre her fra..


Jeg stadig arbejder på de to projekter, jeg også arbejdede på før min sommerferie.. Cold Summer Sweater (jeg beholder navnet, på trods af at den nærmer sig en Warm Fall Sweater..) og Tæppet.

Hækleriet går fremad:


Tusind millioner af små firkanter, der en dag gerne vil lege Tæppe, kan gi selv den sejeste sjæl Maude-tendenser. Bare tanken om, at man skal have ALLE disse myre-squares til at hænge sammen en dag!

Jeg går ikke 'op og lægger mig', men er istedet begyndt at hækle dem sammen løbende. Bare sådan lidt..

Cold Summer Sweater.. har lige taget tråden op igen på den sag. Igår faktisk. Og jeg begynder at tro på, at der kommer et ganske fornuftigt design ud af den :-) Og når det er på plads, så SKAL jeg strikke et par modeller, efter andres opskrifter. Jeg får ganske simpelt hjerne-centrifuge med alle de idéer og beregninger og tegninger og opmålinger og garnalternativer og... Og det er nok den centrifuge, der har sat mig lidt i stå med pindene..

Så nu tænker jeg lidt over, hvad jeg skal strikke, mens jeg nyder de sidste masker på CSS...Kommentarer

  1. Hvordan er det lige man tager tråden op - efter næsten 3 måneders tavshed? Man er selvfølgelig med på novembernoterne :-) Jaaaa!

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..