Gå videre til hovedindholdet

Blog Award

Jeg er blevet inviteret af Moster Maja til at deltage i blog-legen her. Det er jeg glad for :-)

Legen går ud på følgende:
- man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
- man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 læsere
- til sidst skal man svare på de 5 følgende spørgsmål..

1. Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg blev ansporet til at blogge via Ravelry. Her igennem fulgte jeg strikkende og hæklende bloggere, og blev ganske optaget af at læse og følge med. Og så ville jeg også prøve. Og jeg synes det er top, at man kan dele, snakke, vise og kommentere på ens kreative produkter :-)

2. Hvilke blogs følger jeg?
Blogs om strik og hækle. Det er en stor inspiration for mig, og rart at se og mærke at man har åndsfæller derude.

3. Hvad er mine favoritfarver?
Den er svær.. Jeg synes altid det er næsten umuligt at svare på. Har noteret (på Ravelry) at det er blå og grå. Men jeg elsker mange farver. Har dog svært ved at strikke i gult (ved ikke helt hvorfor..) og jeg har tendens til at gå død i gråmeleret garn :-)

4. Hvad er mine favoritfilm?
Puha.. Jeg ville helt klart virke mere tjekket, hvis jeg skulle besvare dette spørgsmål da jeg var i tyverne. For da gik jeg meget op i film. Gerne smalle, østeuropæiske film. Jeg går ikke længere op i film på samme måde..
Det jeg dog stadig synes gør en god film, er den gode historie. Og den må da gerne gøre ondt. Og så skal den efterlade noget til eftertanken.

5. Hvilke lande vil jeg besøge?
Japan (Tokyo) og Indien. Det var nemt at besvare :-)
Japan /Tokyo fordi jeg synes den japanske kultur er super-cool. Jeg ville elske at bo på et minimalistisk indrettet hotel i Tokyo, spise mig mæt i sushi hver dag og tjekke bybilledets unge menneskers underground design og stil ud.
Indien vil jeg besøge en dag - for at tage i ashram og fordybe mig i yogaens praksis og filosofi. Jeg har dyrket Iyengar yoga i mange år, og jeg elsker det..

Blog awarden giver jeg videre til:
Charlotte / knitting by kaae
Karen / Karens life, love and joy
Kirsten / Maskebal
Ulla
Fru Larsen

Kommentarer

 1. Hej Rikke,
  Jeg tager udfordringen op her i weekenden. Jeg havde godt set den tidligere, men har ikke kunnet komme på google i et stykke tid, fordi der har været problemer med min mail. De er nu fixet.
  kh. Dorte

  SvarSlet
 2. Smiler stort tak, fik den også af Mivsel, så fik svaret inden jeg så den her... Tilføjer dig lige ;-)

  SvarSlet
 3. This post is genuinely a good one it assists new the web visitors,
  who are wishing in favor of blogging.

  my web-site; http://mektuparkadasim.com/members/altawilhe/activity/646452

  SvarSlet
 4. Excellent article. I'm dealing with a few of these issues as well..

  Also visit my homepage :: wartrol review

  SvarSlet
 5. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted
  to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!


  My web site; wartrol scam

  SvarSlet
 6. Nice blog here! Also your site loads up very fast!
  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours lol

  my web-site wartrol reviews

  SvarSlet
 7. Thanks for finally talking about > "Blog Award" < Liked it!

  Also visit my web-site; wartrol scam

  SvarSlet
 8. This article is truly a nice one it assists new web visitors,
  who are wishing for blogging.

  Feel free to visit my blog; belly fat burner

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..