Gå videre til hovedindholdet

Ny yndlings-strikke-butik

Så har jeg kastet mig ud i endnu en Lillesøster til Mille. Denne gang med masser af striber. For Mille elsker striber.

Ny yndlingsbutik
Og så var jeg i Rasmilla-butikken Garn i fredags :-) Og hvilken start på weekenden! Ikke nok med, at butikken bugner (på den gode måde) af det lækreste garn, så er der så lækkert og hyggeligt - og så får man den bedste betjening. Jeg har fundet min nye yndlings-strikkebutik!

Jeg fik også shoppet lidt :-) Opskrift og garn til to stk. Tinas Tørklæde: et til min mor og et til mig selv.
Jeg laver det til min mor først.. og hun skal have det til hendes fødselsdag, så det skal være et super hemmeligt projekt. Men... jeg skal finde ud af hvilken farve striben skal have. Jeg er i tvivl og har derfor købt ind, så jeg har to muligheder åbne.
Det øverste stykke skal være i farven Café latte og blonden skal være i Sand. Og så er det jeg skal finde ud af om striberne skal være i Ribs eller i Brombær. Begge muligheder ser jo lækre ud:
Så måske afgørelsen skal foretages af Moren selv.. uden hun finder ud af, at jeg har gang i et hemmeligt projekt, med hende som modtageren :-) Men hvordan gør man lige det?

Farverne til mit eget, er der ikke så meget tvivl om: Lys Blå-grå til det øverste stykke, Kakao til striberne og Lys Grå til blonden.

Der bliver strikket på overtid, her på Vesterbro i denne tid...

Kommentarer

 1. Det kunne være jeg skulle starte min Københavnertur på fredag i Hallandsgade. Dit indlæg giver mig lyst til det.
  Det er rigtig smukke farvekombinationer du har valgt til dine tørklæder, alle tre!!!
  Men hvis din mor er til varme farver skal hun have den røde version, synes jeg. Hvis altså farverne ikke snyder.
  Under alle omstændigheder god fornøjelse med strikkerierne.

  SvarSlet
 2. Ja - start endelig din tur i Hallandsgade - du vil ikke fortryde det!
  Hun er til varme farver.. og til rosa, røde o.lign. farver.. Jeg kan måske også godt hælde til Ribs'en :-)

  SvarSlet
 3. Rasmillas butik er et rigtig hyggeligt sted. Men i uge 43 har hun lukket. Hun er på kreative dage.

  SvarSlet
 4. Ej - det er også rigtigt, Merete!
  @Kirsten: Du må snarest komme til København igen så :-)

  SvarSlet
 5. Det er skønne farver, uanset om du vælger Ribs eller Brombær. Det er også dejlige farver, du har valgt til dit eget.
  Det er rigtig dejligt garn, godt jeg snart skal til København, så må jeg vist hellere et kig forbi, det er nu engang skønnere end at handle på nettet

  SvarSlet
 6. Uh, glæder mig til at se Rasmillas butik når jeg kommer til storbyen næste gang!

  Hvor er det bare nogle skønne farver du har valgt til dit tørklæde :-)

  SvarSlet
 7. Skønne farver du har valgt til dit eget sjal og med hensyn til din mors - hmmmm begge er skønne, men skulle jeg vælge udfra billederne blev det Ribs, trods jeg selv er en "Brombærpige" ;O))

  SvarSlet
 8. Tak for dejlige kommentarer :-)
  Valget er truffet...

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..