Gå videre til hovedindholdet

Endnu et år føjes til

Jeg er stille for tiden. Ikke så meget IRL - mest her.. Det er ligesom det tager lidt tid, at finde tiden til at vende tilbage. Tilbage til alt det jeg før kunne afvikle på et døgn.. Jeg er lidt langsom for tiden.

Men i dag er måske en god dag, at komme til tastaturet på?

Den startede mørk og meget våd, her i det københavnske.


Ikke desto mindre startede den godt, ligesom langt de fleste andre dage også gør det :-) Men i dag var det min fødselsdags-morgen. Og det er rart at blive 41 år :-)

Og jeg tænker på, hvor meget krudt jeg brugte sidste år, på at tænke og føle og spekulere over dét at blive 40. I år glemte jeg næsten, at der skulle føjes endnu et år til min færden. Det er godt. Måske er det sådan, at man fra nu af mest tænker over år og alder, når der skal rundes hjørner?

Uanset - så passer det mig fint. At være her og være langsom, glad og 41 :-)

Kommentarer

 1. - også stort tillykke fra mig...
  Du har helt ret. Med tiden bliver det lettere at runde hjørner! Bekymringerne over at blive ældre erstattes af glæden over man trods alt bliver det. Sådan har jeg oplevet det:-)

  SvarSlet
 2. Tillykke! Regnvejret må skyldes nogle andre, resten af dagen har været fin!

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagden :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Stort tillykke - nu skinner solen, og fuglene synger! Håber du får en dejlig dag!

  SvarSlet
 5. Mange gange tillykke med fødselsdagen! Dejligt at det føltes rart at blive året ældre, det skulle det jo helst altid være ;) Håber, at dagen var rigtig skøn!

  SvarSlet
 6. Tak for lykønskningerne :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..