Gå videre til hovedindholdet

To en halv uge..

..til flytning. Og spørgsmålene dukker op i et væk.. Er man stadig københavner, når man bor i Kastrup? Hvornår skal man registrere sin adresseændring? Er det nu også helt sikkert, at mindste-manden kan blive på sin nuværende skole resten af skoleåret? Hvor hurtigt bliver jeg træt af offentlig transport og må investere i en racer(cykel)? Er 120 flyttekasser mon nok? Hvor længe vil teenagerne græde over afstanden til City? Når vi at få monteret køkken? I hvilket rum skal garnskabet stå? Hvornår pakker man maden fra køleskabet og det sidste tøj i gardarobeskabet? Pakker man planterne i flyttekasser? Hvor er det bedst at klunse havemøbler? Hvad med gardiner? ..

Og der er mange flere..
Og jeg glæder mig :-)

Kommentarer

 1. For os i Nordjylland er man Københavner bare man bor på Sjælland ;oDDD
  Der er mange løse ender sådan at holde styr på - men mon ikke snart der begynder at tegne sig et mere overskueligt billede af jeres nye situation?
  tillykke med det nye hus og flytningen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hermed besluttet, at jeg også fremover er københavner :-)

   Slet
 2. Der dukker mange spørgsmål op i forbindelse med sådan en flytning. Et er dog helt sikkert, 120 flyttekasser er mere end rigeligt for langt de fleste mennesker. Maden ville jeg flytte i sidste øjeblik. Teenagere finder sig hurtigt til rette. Adresseændring skal meldes til kommunen senest 5 hverdage efter man er flyttet. Man kan godt flytte planter i flyttekasser, hvis de ikke er for høje og ja, man er stadig københavner selv om man bor i Kastrup.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nu synes det lidt lettere :-) Det kan være jeg poster flere spørgsmål ;-)

   Slet
 3. De fleste kan godt klare sig et stykke tid efter sådan en flytning.... Det er noget af et arbejde! Mon ikke du får brug for en ny cykel? Håber, det hele falder i hak.

  SvarSlet
 4. Uha - heldigvis ordner det sig hen ad vejen - så bare træk vejret dybt. Pøj - pøj

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..