Gå videre til hovedindholdet

Før og efter og lækkert garn

Hmm.. jeg forsøgte mig med lidt billede-collage.. Sådan for at spare plads og load-tid. Smart, tænkte jeg, men resultatet er ikke så smukt - der er lidt hakker og streger, hvor de ikke hører til :-)

Men måske man godt kan se det jeg vil vise med billederne:

Et badeværelse 'før' og 'efter'.
Et kig til en stue 'før' og ét af de fire hjørner i vores nye køkken-alrum-stue 'efter'.


Og så et udpakket garnskab, med nyhentede forsyninger fra Rasmilla Garn :-)

Her er sket og bygget så meget, så at der mangler lidt hist og pist, er nemt at leve med. Næste store hug, er isolering og 'opbygning' af kælderen..

Lige nu er mit fokus dog på udpakning og forsøg på at finde hjem her. En af metoderne til det, tænkte jeg i går, er at få fyldt lidt godt på garnhylderne. Nederste hylde har fået garn til to dejlige projekter :-) Nu skal jeg finde nye yndlingsteder til strikningen. Hyggekrogene, du ved. Lige nu er det test-tid. Og jeg sætter mig med strikketøjet, hvor jeg kan komme til det! Eneste og bedste metode til at finde det man søger.

Garnkøbet? Blå og hvid af Rasmillas tynde uld og Lys sand-agtigt af hhv. Lettlopi og Einband - og lige et nøgle mere af Yndlingsgarnet i Koral til sjalet og en favorit strikke-pind (Addi) til projektet med Lettlopi og så en kanin-kvast.. Bare fordi :-)


Kommentarer

 1. Det ser dejligt ud alt sammen

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at du nu har fået nogle af de gode ting på plads- så gør det ikke noget at det bliver en laang landing :-)

  SvarSlet
 3. Når først garnet er på plads, så kan man hurtigt begynde at føle sig hjemme. Det ser godt ud på billederne både i garnskabet og udenfor.

  SvarSlet
 4. Det har sørme taget flot forandring !
  det bliver dejligt for jer at komme helt på plads :o)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..