Gå videre til hovedindholdet

Projekter indenfor rækkevidde

Hvor er tiden til det jeg holder af? Måske tiden kommer med regnen i dag?


Har tre gode projekter på pindene:
Strandstriber i Rasmillas Tynde Uld.. Det er en skøn opskrift, med en spændende form for raglan - der helt sikkert hedder noget andet end raglan :-) Jeg er næsten lige startet - og jeg nyder garn og opskrift (og så strikkes den på yndlingspind nr. 4,5).
Og Blondekoralen.. Altså, hånden på hjertet - så er det ikke verdens bedste sjal-opskrift. Der er for meget ret og vrang side over den opskrift - og det synes jeg duer meget dårligt til et sjal.. Men jeg er stadig vild med kontrasten imellem blonder og koral. Absolut to ting, der ikke passer sammen og som derfor giver sjalet lidt kant.
Og så er der jo ponchoen - Ella ponchoen. Den må blive færdig inden regnen stopper i dag!

Har fundet opskrift til næste projekt.. Mon Rasmilla Garn skal besøges i morgen?


Kommentarer

 1. Så spændende projekter og så lidt tid til at arbejde på dem - den slags er bare ØV, men jeg er sikker på, at du nok skal få dem færdige for de ser rigtig lækre ud - OG jeg hepper på dig og håber på lidt mere regn, så der kan blive strikket lidt mere end forventet ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige skønne projekter, lige nu er det så "heldigvis" gråvejr {;o)

  SvarSlet
 3. Dejlige projekter du har på pindene. Håber du kan finde lidt tid i bededagsferien til eget brug :-)

  SvarSlet
 4. så fine ting!! spent på å se etterhvert som de blir ferdige.
  Jeg har også strikket den stripete sweater, den ble jeg kjempeglad for!
  Kh Nina

  SvarSlet
 5. Skønne strikkerier du har gang i - det er dejligt når noget bliver færdigt og nyt er begyndt. Glæder mig til at se resultaterne...

  SvarSlet
 6. Fine projekter du er i gang med.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..